5 Bahan Premium Youth 100% Semulajadi!

Dengan jaminan 100% mendapat kesan yang diharapkan kepada pengguna, Youth, rangkaian skincare pertama di dunia yang berani memberi jaminan sebegitu hebat, belum ada lagi syarikat lain di dunia dengan berani tampil memberikan jaminan tersebut.

Ia bukan sahaja menyihatkan kulit, tetapi juga menjamin kulit kelihatan lebih muda.

Inspirasi Youth, memberi persediaan pada wanita menghadapi proses penuaan. Youth menyediakan skincare yang diidamkan oleh setiap wanita, membolehkan dunia melihat mereka seperti mana mereka melihat diri sendiri.

Menjadikan Kulit Sedekad Lebih Muda!


Ia dihasilkan secara klinikal oleh pakar-pakar bertaraf antarabangsa. Bukti keberkesanan Youth bukan cakap kosong atau overclaim kerana ia dibuktikan oleh fakta dan ujian klinikal menerusi Indeks Usia Kulit (Skin Age Index).

Hasil ujian Skin Age Index yang menakjubkan, 2/3 dari wanita telah berjaya mengubah usia kulit mereka sedekad lebih muda dengan Youth!


100% ujian telah dilakukan ke atas wanita secara sukarela dan didapati mempunyai usia kulit lebih muda dan berkesan seawal 7 hari!.2/3 darida mereka telah menggunakan Youth secara konsisten dan telah dibuktikan dengan analisis makmal secara klinikal dan usia kulit mereka lebih muda.

Apakah Indeks Usia Kulit

Indeks Usia Kulit ialah satu indeks yang dihasilkan oleh pakar yang bertaraf dunia untuk memastikan hasilnya tepat dan dibuktikan oleh sains. Ia diukur berdasarkan masalah utama kulit dengan data klinikal yang berasaskan kulit. Antara tand-tanda penuaan yang diukur ialah:
 • Saiz Pori
 • Kedutan
 • Tekstur Kulit
 • Kenjalan
 • Seri Kulit
 • Kekenduran Kulit
 • Hiperpigmentasi
 • Tona Kulit
 • Kekenduran
Youth Bebas 500 Bahan Kimia Yang Biasa Ada Dalam Skincare

Shaklee terkenal dengan memelihara ketulenan dan tak kan mengorbankan keselamatan produk untuk menghasilkan produk semulajadi dan berkesan.

Youth merupakan skincare yang pertama di dunia yang dihasilkan dengan 100% bahan semulajadi. Dan yang palin mengujakan, ia bebas bahan kimia bahaya dan bahan yang boleh merosakkan kehijauan bumi!

NAK TENGOK TESTIMONI YOUTH YANG MENGUJAKAN?. KLIK SINI

Pihak shaklee juga telah menyaring pada setiap bahan botani 3 kali ganda lebih dari standard yang ditetapkan. Wow sangat. Komfem selamat.

Tak cukup dengan itu, pihak Shaklee juga telah menjalankan 100 ribu ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan setiap produk yang dipasarkan selamat untuk diamalkan.

Youth juga mendapat pengiktirafan:
 • Hipoalergenik
 • non-comedogenic (tidak menyumbat liang pori)
 • Diuji oleh ahli dermatologi
 • Diuji oleh ahli oftalmologi

Youth, 100% dari Ramuan Semulajadi

Youth mencetus revolusi baru dalam dunia skincare, produk Youth dicipta untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada berpunca dari cara hidup, persekitaran, atau penuaan semulajadi.

ANGGUR MUSCADINE

Anggur Muscadine adalah bahan utama dalam vivix, tentu ia tidak asing lagi jika anda familiar dengan kehebatan vivix. Polifenol Muscadine Grape berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA. Pada masa yang sama, ia juga melindungi kerosakan dan elastin kulit.


LOTUS JAPONICUS

 Youth Compleks( paten pending), diadun dengan Lotus Japonicus akan mengaktifkan protein Youth yang berfungsi penting untuk"regenerate" sel. Proses penjanaan semula penting untuk menghasilkan lebih elastin, kolagen dan fibrilin. 

EKSTRAK APPLE STEM CELL


Kajian menunjukkan, ekstrak dari "stem cell" epal mampu mengaktifkan dan mempercepatan kadar pembaharuan kulit.

Kulit akan kelihatan lebih glowing dan sihat. Ia juga mempersiapkan kulit glowing lebih lama!

SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT 
Herba ini digunakan secara meluas di China, Jepun, Korea untuk memberi ketenanan dan keselesaan pada kulit yang meradang. Ia sesuai dengan semua jenis kulit dan menyokong struktur kulit serta menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.


VITAL REPAIR COMPLEKS

Vital repair compleks mempunyai pelbagai paten yang membekalkan nutrien antioksida dan vitamin-vitamin penting untuk kulit. menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit, sekaligus sebagai booster untuk kulit sihat.
Semua Orang Berhak Cantik!

Semua orang berhak untuk cantik. Tak kiralah siapa pun anda, jenis kulit dan rupa sekalipun. Percayalah, Youth adalah harapan anda untuk miliki kulit persis model antarabangsa!. Kuasa tindakan di tangan anda. Hubungi saya sekarang untuk miliki Youth anda. 

www.wasap.my/60164225314

Harisatun Nida bt Abd Rashid
sms@whatssapp@telegram: www.wasap.my/60164225314/shaklee
FB: Harisatun Nida Abd Rashid
FP: Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi, Bandar Seri Putra
Instagram: shakleebangi_bynida
Web: www.dotneeda.com
ATAU BACA LANJUT UNTUK DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI
INGIN MENJANA PENDAPATAN 3, 4 , 5 ANGKA SEBULAN?. DAFTARLAH SEBAGAI AHLI SHAKLEE. ANDA MAMPU JANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN. MODAL SERENDAH RM80. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DIBANTU SEHINGGA BERJAYA.


Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract menghasilkan gabungan untuk membekal lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit.

Read more http://www.celikvitamin.com/blog/revolusi-skincare-youth-100-dari-ramuan-semulajadi/
Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract menghasilkan gabungan untuk membekal lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit.

Read more http://www.celikvitamin.com/blog/revolusi-skincare-youth-100-dari-ramuan-semulajadi/

No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...