Produk Penjagaan Kulit yang Terhangat Mampu Selesaikan 10 Masalah Kulit Lelaki dan Wanita

Youth atau set penjagaan kulit shaklee yang terbaru, dikatakan mampu menyelesaikan 10 masalah kulit lelaki dan wanita supaya cantik kembali. Betul ke?


Rata-rata pengguna begitu teruja apabila mengalami sendiri pengalaman manis bersama YOUTH SHAKLEE yang memberi kesan seawal 7 hari!


Kenapa set penjagaan natural ini begitu berkesan dalam masa yang singkat, walhal tidak mengandungi sebarang bahan kimia berbahaya? Nak tahu kenapa? Jom saya kongsikan.

MAMPU SELESAIKAN 10 MASALAH UTAMA KULIT.

YOUTH SHAKLEE, umpama memberi harapan baru kepada mereka yang hampir berputus asa atau telah berputus asa dengan kebanyakan skincare di luar sana. Bagi mereka yang mengalami masalah kulit wajah yang kronik, tentulah bermacam produk dan rawatan telah diambil. Tetapi kesan tak seindah yang diharapkan!.

Malah ada yang nak cantik, tapi wajah rosak teruk sampai bernanah dikerjakan skincare yang mengandungi bahan kimia yang tinggi.

Antara 10 masalah kulit wajah yang utama ialah:

1. Masalah parut jerawat yang teruk. Berlekuk-lekuk atau berlubang.

2. Jeragat teruk

3. Parut kemalangan kekal

4. Kulit kusam dan pucat

5. Tona tak sekata

6. Jerawat batu atau bernanah

7. Jerawat berparut hitam

8. Kulit wajah menggeleber/masalah eyebeg

9. Pori besar

10. Kedutan pada garisan senyum.

Pasti ia mengganggu penampilan kita bukan?. Tak nak tepek makeup tebal sentiasa. Dan kalau lelaki pula bagaimana?

Tetapi dengan YOUTH SHAKLEE, anggap je masalah anda sedang diselesaikan!

Macam overclaim pula.

Jom saya kongsikan kenapa YOUTH SHAKLEE SKINCARE terbaik di dunia.

KELEBIHAN YOUTH SHAKLEE, BERBANDING JENAMA LAIN.
Antaranya ialah:

1. Shaklee mengambil masa selama 8 tahun untuk menghasilkan youth skincare. Sejak 8 tahun dulu lagi youth dah wujud. Tetapi ia perlu jalani beRbagai kajian untuk pastikan ia benar benar berkesan, berkualiti dan selamat!

2. Mempunyai 8 patern pending. Setiap patern menelan anggaran belanja RM30,000 hingga Rm40,000. Demi untuk menjaga keeksklusivean YOUTH, shaklee belanjakan beratus ribu. Ini betul betul eksklusif!. Tiada syarikat lain boleh tiru youth. Jika tidak, bakal di saman.

3. Bebas 1500 bahan kimia terlarang yang biasa digunakan di dalam skincare lain.

4. Kajian klinikal khas yang dibuat oleh pihak shaklee membuktikan, pengguna youth adalah 100% berkesan.

5. Ramuan dalam youth adalah 100% tumbuhan. Tiada langsung melibatkan haiwan.

6. Ia diciptakan lengkap dengan anti-aging. Slowkan penuaan seawal usia 30an. Sangat sesuai untuk elakkan jeragat dan pigmentasi yang lain.

7. Salah satu ramuan dalam youth ialah anggur musacadine. Ramuan utama dalam vivix shaklee!

8. Menggalakkan penghasilan kolagen. Sebab tu wajah lebih tegang selepas konsisten menggunakan youth shaklee.

9. Dalam youth tiada parabens. Walaupun ada sesetengah pihak calim parabens tiada bukti sebabkan kanser. Kenapa nak pilih yang ada parabens?. Yang natural ni ada. Dalam youth mengandungi preservative iaitu Green Tea untuk elak youth cepat rosak.

10. 5 bahan hebat youth:

Anggur Muscadine
Mengandungi Polifenol, yang dipatenkan untuk melindungi dan membaikpulih sel DNA daripada dirosakkan oleh sinaran matahari.

Lotus Japanicus
Aktifkan protein dalam badan untuk hasilkan sel kulit baru dan kuat

Apple Stem Cell Extract
Bantu kulit lebih berseri. Kulit tidak kusam dan pucat.

Schisandra Chinensis Fruit Extract
Herba tradisional yang digunakan di China, Korea dan Jepun untuk melegakan kulit dari keradangan. Ia membantu kulit lebih muda dengan melindungi kulit dari dirosakkan oleh radikal bebas.

Vital Repair Complex
Merupakan antioksidan yang hebat membantu melindungi kulit dari dalam . Ia juga menggalakkan pertumbuhan sel yang sihat.

Set Youth terdiri daripada:

1. Pencuci Muka (Luminous Gel Oil Cleanser)-125ml

- Takde buih (jenis gel)

- pH seimbang, sesuai dengan semua jenis kulit

- Mengandungo Plofenol dan Anggur Muscadine yang tinggi antioksidan

- Ada ekstrak alga hijau untuk mencuci muka dengan lebih lembut dan lebih bersih

2. Toner (Perfecting Skin Toner)- 177ml

- Penggunaan toner adalah wajib untuk mengelakkan pori tersumbat yang boleh menyebabkan masalah jerawat, whiteheads dan blackheads

- Mengandungi ekstrak alga hijau untuk memberikan nutrisi dan vitamin kepada kulit serta menanggalakan sel kulit mati.

3. Serum (Youth Activating Serum)- 30ml

- Mengandungi Apple Stem Cell ekstract damn Lotus Japonicus berfungsi untuk menggalakkan penghasilan kolagen di dalam kulit

- Paling bes, serum ni dia stabilkan suhu kulit kita, tak kiralah kita duduk dalam bilik beraircond atau cuaca panas.

4. Pelembap Siang (Age Defense Moisturizer-SPF 50)- 50ml

- Untuk perlindungan kulit pada waktu siang

- Untuk elakkan kulit rosak terkena sinaran UVA/UVB yang boleh rosakkan lapisan kulit

- Bersifat non-comedogenic (tidak menyumbat liang pori)

5. Krim Malam( Advanced Renewal Night Cream)-50ml

- Penting untuk dipakai pada sebelah malam semasa kulit sedang rehat. Lotus Japonicus berperanan sebagai memperbaharui sel kulit muka supaya lebih muda dan sihat.

- Membantu menghasilkan kolagen dalam kulit.

6. Radiance C + E
Jika ada masalah kulit yang teruk, sangat di cadangkan untuk mengambil Radiance C + E ni. Sebab apa?. Di dalam Radiance C dan E ni ada 20% kandungan vitamin C dan E pure. Paling banyak pun kalau skincare lain dalam 15% sahaja. Tetapi, di dalam Vitamin C dan E ni 20%. Memang tiada skincare lain yang buat sama macam Shaklee sebab kos dia sangat mahal.

Ia sangat disyorkan pada yang mempunyai masalah kulit yang serius, seperti parut kemalangan, parut lekuk-lekuk disebabkan jerawat, chicken-pox, jeragat degil dan sebagainya. Memang Radiance Vitamin C dan E ni adalah harapan baru pada mereka.

Ia juga membantu menegangkan muka, muka kembali anjal, gariasan kedut pada dahi dan sebelah mata, serta eyebag dapat dibendung.

Pelaburan menggunakan youth Shaklee sangat berbaloi, kerana bahan-bahan yang digunakan adalah sangat berkualiti dan premium. Ia selamat walaupun 10 hingga 20 tahun akan datang.

Jadi, jika anda seorang yang sangat mementingkan kualiti dengan produk yang premium, maka youth lah jawapannya. Tiada skincare lain seumpamanya di dunia, ia sangat eksklusif!. Dan, anda adalah antara pengguna limited edition!. Jom cipta pengalaman manis dengan YOUTH SHAKLEE!

Saya telah mendapat pendedahan cara penggunaan yang betul daripada beauty consultant Shaklee sebelum mensyorkan youth kepada pengguna lain. Jadi, jika anda mendapatkan YOUTH dari saya, saya akan guide anda untuk pemakaian yang betul supaya kesan yang maksimum dapat dirasai. Jangan membazir wang anda dengan membeli tanpa mendapat bimbingan dari pengedar Shaklee yang berdaftar.

Anda boleh hubungi saya seperti di bawah untuk mendapatkan YOUTH PREMIUM anda!






No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...