Produk Paling Berkesan untuk Hilangkan Parut Jerawat Berlubang Supaya Licin Kembali

Ramai yang berasa sedih dan putus asa apabila mengalami parut jerawat dan bekas jerawat yang teruk. Seolah-olah tiada lagi harapan dan berputus asa. Ada yang sanggup menghabiskan ribuan ringgit untuk memulihkan kembali wajah, tetapi tidak Berjaya. Nak tengok cermin pun rasa malu, apatah lagi mahu berjumpa dengan orang ramai. Lebih-lebih lagi jika terpaksa melupakan kerjaya impian dek kerana wajah yang tidak licin.


Tunggu dulu!. Jangan berhenti berharap. Harapan masih ada untuk anda kembali memukau. Nak tahu apakah prouduk paling berkesan untuk hilangkan parut jerawat berlubang supaya wajah kembali licin? Jom baca entry ini.

Pulihkan Kulit Luar dan Dalam.

Dalaman yang sihat, terpancar pada luaran kita. Untuk memiliki kulit yang sihat, anda perlulah pulihkan dari dalam. Ambil makanan yang kaya dengan antioksidan supaya dapat menepis serangan radikal bebas. Radikal bebas berperanan penting untuk merosakkan sel badan kita yang sihat. Apabila sel mula rosak, kulit juga akan mula bermasalah dan penuaan akan berlaku dengan lebih cepat.

Disamping anda mengamalkan pemakanan yang sihat seperti buah-buahan segar, sayur-sayuran, kekacang dan sebagainya, anda juga boleh mengamalkan rangkaian produk dari Shaklee untuk dalaman iaitu:

1. Vivix Shaklee Antioksidan Paling Tinggi Di Dunia!


Kelebihan vivix untuk kulit aialah antioksidan yang paling berkualiti di dunia!.Ia dibuktikan dengan satu kajian klinikal yang telah dibuat untuk membandingkan tahap perlindungan sel di antara Resveratrol (bahan dalam vivix), Vitamin C dan Vitamin E. Keputusannya, Resveratrol berupaya melindungi sel 95%, Vitamin E sebanyak 65% dan Vitamin C 37%. Jadi, tiada sebab kenapa anda tak pilih vivix!.

2. Kolagen Shaklee, Paling Berkualiti.


Fungsi kolagen ialah menegang dan menganjalkan kulit muka. 60% dari badan kita adalah terdiri daripada kolagen. Semakin usia meningkat, semakin berkurangan kolagen dalam badan kita. Dan ia menjadikan kulit tak lagi menegang dan makin mengendur. Peranan kolagen seperti gam yang melekatkan batu bata supaya dinding Nampak kemas dan tersusun rapat. Kolagen mengikat sel-sel kulit tersusun rapat, sebab itulah kulit menegang dan makin anjal kesan dari pemgambilan kolagen secara konsisten.

3. Vitamin C Shaklee.


Vitamin C Shaklee berbeza dengan vitamin c lain dipasaran kerana ia satu-satunya vitamin yang dilengkapi dengan system pelepasan secara berperingkat di dunia. Maksudnya, ia dilepaskan 100mg bagi setiap 1 jam dan kekal dalam darah selama 5 jam!. Tambahan lagi ia juga mempunyai kuasa serapan yang tinggi kerana mengandungi bioflavonoid. Vitamin C bertindak menguatkan kulit dari dalam.

4. Penjagaan Luaran, Youth Skincare Shaklee.


Kenapa YOUTH ni awesome sangat?
. ✅ mempunyai 8 patent khas
✅ 100% vegan 💯
✅ kesan seawal 7 hari
✅ Tiada Ujian ke atas haiwan dijalankan
✅ BEBAS dari 1500 bahan kimia dan bahan merbahaya yang biasa terdapat dalam mana-mana skincare
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit yang SENSITIF
✅ HYPOALLERGENIC
✅ NON - COMEDOGENIC
✅ Dermatologically Tested
✅ Opthalmologist tested (membuktikan bahawa skincare ini selamat utk mata, tidak menggatalkan)
💯 wanita yang guna skincare ini telah menjadikan kulit mereka kelihatan lebih muda!

2/3 wanita yang menggunakan YOUTH Skincare ni telah menjadikan kulit mereka 10 tahun lebih muda dari usia sebenar!

TESTIMONI

1. Testimoni Vivix

2. Kolagen Shaklee


3. Vitamin C


4. Youth Shaklee


Mesti anda tak sabar untuk mencuba rangkaian produk 100% semulajadi dan berkesan ni kan?.Usah termenung lagi, jom cuba produk Shaklee yang gerenti berkesan untuk pulihkan kembali parut jerawat berlubang ynag anda alami. Kulit licin bukan lagi mimpi, tapi reality!

Hubungi saya dengan klik link di bawah. Jom saya bantu anda dengan free kolsultasi produk.

.
No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...