Pulangan Bisness Bersama Shaklee

Semua orang yang menyertai mana-mana bisness mahukan keuntungan. Bukan setakat mengisi masa lapang sahaja. Anatara kelebihan menyertai Shaklee anda berpeluang mendapatkan pelbagai pulangan yang menarika, iaitu:


Keuntungan Runcit

Keuntungan runcit anda akan dapat dari jualan produk. Contohnya anda beli vitamin XX dengan harga RM130 dengan harga ahli. Anda jual dengan harga runcit RM170. RM170 - RM130 = RM40.
Anda untung RM40 untuk satu produk. Kalau anda jual 10 jenis vitamin yang sama pada hari itu, jumlah keuntungan runcit anda sahaja RM400!! Lumayan kan!

Kumpulan Bonus Peribadi

Bonus Peribadi akan dibayar mengikut jumlah barang yang anda jual pada bulan tersebut. Dan untuk melayakkan anda menikmati bonus peribadi, anda perlu membuat belian produk sebanyak 150uv dan keatas. 150uv lebih kurang RM300. Pada setiap 14 haribulan, bonus Shaklee akan dikreditkan ke akaun anda!. Dapat jual 2 botol vivix pun dah dapat lebih kurang 200uv. Senang sangat!

Bonus Kepimpinan

Untuk anda layak dapatkan bonus kepimpinan, anda perlu naik kepada rank Senior Supervisor. Anda perlu ada sekurang-kuranya seorang supervisor di bawah kumpulan anda.

Bonus Infiniti

Ia dibayar apabila anda telah mencapai rank Coordinator, dan dibayar sebanyak 1.5% di atas nilai mata kumpulan bagi setiap orang.

Program Gold Ambassador

Anda berpeluang mengikuti aktiviti ke peringkat antarabangsa bersama Shaklee!

Insentif Yang Ditawarkan

Program Lawatan Insentif

Anda juga berpeluang mengutip mata ganjaran berupa lawatan di dalam dan luar Negara bersama orang yang tersayang! ia bukan lawatan biasa-biasa ya, tetapi bertaraf 5 bintang!

Program Car Bonus

Car bonus Shaklee telah dipatern kan. maksudnya, syarikat lain tidak boleh meniru insentif yang telah dibuat oleh Shaklee. Anda berpeluang untuk mendapat car bonus jika anda telah mencapai supervisor dan keatas. Ia dibayar dalam bentuk wang tunai setiap bulan bermula sebanyak RM500 hingga infini! Dan yang menarik lagi, terpulang kepada anda untuk gunakan duit tersebut, tidak terikat untuk membeli kereta sahaja.

Bes kan ganjaran yang Shaklee berikan kepada yang layak. Jadi tunggu apa lagi? Jika anda berminat untuk menyertai Shaklee, jangan segan untuk menghubungi saya. Saya sedia bantu anda!

Anda boleh hubungi saya seperti di bawah

Harisatun Nida bt Abd Rashid
987151
0164225314


No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...