Pengedar Shaklee Terbesar Bangi

Pengedar Shaklee Bangi


Alhamdulillah, Pengedar Shaklee kini hampir dengan anda!


Berita baik bagi pengguna Shaklee di Bandar Baru Bangi, Bandar Seri Putra, Bukit Mahkota, Taman Impian Putra, Bangi Avenue, Nilai 3, UKM, KUIS. Kini anda boleh dapatkan vitamin Shaklee kesayangan anda tanpa perlu menunggu kehadiran abang posmen dating ke rumah anda.


Anda hanya perlu menghubungi saya, Pengedar Shaklee Bangi di talian www.wasap.my/60164225314.
Penghantaran Shaklee Di Bangi dan Kawasan Sekitar.


Saya, pengedar Shaklee Bangi menyediakan perkhidmatan pengahantaran atau cash on delivery(COD) di kawasan sekitar.


Sekiranya anda berada di luar kawasan saya, saya juga turut menyediakan perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia. Jika anda tidak keberatan, anda juga boleh menerjah ke kediaman saya di Taman Impian Putra.


Kelebihan Membeli Produk Shaklee dengan Saya.


Saya menjamin penghantaran yang cepat, konsultasi yang terbaik dan harga yang berpatutan kepada bakal pelanggan saya untuk memastikan anda mendapat kebaikan dan manfaat yang terbaik dari Shaklee.


Sekiranya anda mahu mendapatkan produk-produk Shaklee dan mahu menjana pendapatan dengan Shaklee, anda boleh menghubungi saya pada bila-bila masa sahaja. Saya amat berbesar hati sekiranya dapat membantu anda meningkatkan taraf ekonomi keluarga melalui Shaklee


Salam sayang.


Pengedar Shaklee- kawasan COD: Bandar Baru Bangi- UKM-Taman Impian Putra-Bangi Lama-Bangi Avenue-Bandar Seri Putra-Bukit Mahkota-KUIS-Nilai 3.

Call/ Sms/Wasap: www.wasap.my/60164225314

Fanpage: Harisatun Nida bt Abd Rashid MJE

FB: Harisatun Nida bt Abd Rashid

IG: shakleebangi_bynida


No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...