Peluang Perniagaan Untuk Graduan Selepas Grad dengan Pulangan yang Lumayan

Berdasarkan kajian pengesahan graduan bagi tahun 2015, seramai 54867 graduan dari 228 568 graduan di Negara ini yang mengganggur sebelum 3 bulan konvokesyen. Dan jumlah tersebut adalah pada tahun 2015, bagaimana dengan tahun 2018 ini? pasti meningkat bukan?



Bagaimana dengan hutang ptptn? perbelanjaan harian, duit untuk membeli keperluan diri sendiri dan sebagainya, tak kan nak minta dengan ibu bapa lagi. Ayuh, jangan berlengah lagi, jom KN kongsikan peluang perniagaan untuk graduan selepas grad dengan pulangan yang lumayan yang semestinya sangat sesuai dijalankan oleh anda.

Peluang Perniagaan Yang Lumayan dengan Shaklee

Dalam banyak-banyak bisness di luar sana, kenapa KN cadangkan Shaklee untuk anda mulakan langkah dam bisness? Antara sebab-sebabnya ialah:

#1 MODAL YANG RENDAH

Sebagai seorang yang baru sahaja grad, kekangan utama mestilah masalah modal. Betul kan?. Jika anda nak berniaga tudung sekali pun, anda perlukan modal. Paling kurang 1000, 2000. Tak kan anda mahu tebalkan muka meminjam modal dengan ibu bapa, atau adik beradik lagi. Tetapi dengan Shaklee, anda hanya perlukan modal RM79.50 sahaja untuk mulakan perniagaan. murah kan? Tak sampai RM100 pun. Hari ini pun anda boleh mulakan.

#2 MENTOR

Bayangkan, anda tak pernah-pernah jalankan bisnes, tiba-tiba anda nak jalankan bisness. Tanpa ilmu yang kukuh, berbekalkan kemahuan, anda nak juga bisness sebab bisness cepat dapat duit. Nak mula di mana? apa yang harus anda buat dulu. Tetapi dengan Shaklee, anda tak perlu risau semua tu kerana dalam Shaklee, anda bisness secara bermentor. Mentor yang telah terbukti menjana pendapatan akan guide anda sehingga berjaya dengan pengalaman yang kami ada.

#3 PRODUK

Anda tak perlu susah-susah untuk mengkaji produk, laburkan duit untuk membuat kajian dan sebagainya kerana produk Shaklee telah di sahkan selamat, semulajadi dan berkesan. Shaklee membelanjakan hampir 1 billion dollar setiap tahun untuk menbangunkan kajian keatas produk serta menjalankan kajian supaya produk yang sampai ke tangan penggunana adalah yang benar-benar berkesan dan tidak membahayakan kesihatan.

#4 BERBAGAI INSENTIF

Shaklee juga menawarkan berbagai bonus sebagai insentif terhadap usaha yang komited yang ditunjukkan oleh para pengedar Shaklee. Antara insentif yang disediakan ialah:
  • Bonus prestasi- sehingga 21%.Bonus kepimpinan- sehingga 1.5 %.
  • Latihan dan bimbingan kepada leader-leader Shaklee.
  • Percutian percuma bertaraf 5 bintang kepada yang berkelayakan di dalam dan luar Negara.
  • Tajaan umrah dan ziarah yang mana boleh mebawa ahli keluarga, ibu bapa, suami serta anak-anak.
  • Menghadiri konvensyen tahunan.
  • Bonus kereta- yang menariknya, anda bebas untuk menggunakan bonus tersebut, tidak dihadkan untuk membeli kereta sahaja.

DAFTAR KEAHLIAN DENGAN KAMI, DAN KAMI AKAN DEDAHKAN RAHSIA GROUP KAMI!

Kenapa perlu daftar di bawah empayar kami?
  • Yang pertama, apabila anda mendaftar sebagai ahli Shaklee untuk mendapatkan penjimatan sebanyak 15-hingga20% setiap kali pembelian. Jika rm10 hingga 20 dapat berjimat pun dah ok sangat kan?
  • Kedua, anda boleh dapatkan stok terus daripada kami bila-bila masa sahaja, dan konsultasi seumur hidup selama 24 jam!
  • Yang ketiga, bagi yang berminat untuk berbisness, kami akan memberi bimbngan secara online dan offline kepada anda dengan kepakaran online marketing yang kami ada.Sejurus anda membuat pendaftran bersama team kami, kami akan masukkan anda di bawah group rahsia kami yang mempunyai pelbagai maklumat dan informasi tentang rahsia kejayaan master-master yang terdahulu yang membuat bisness Shaklee sehingga anda akan berasa teruja untuk memulakan bisness Shaklee.
  • Kami menyediakan online coaching di wasap, fb live, group fb live dan sebagainya. sambil tengok tv pun anda boleh join, alangkah bahagianyakan?

APA YANG BES SANGAT GROUP KAMI BERBANDING GROUP LAIN? JOM TONTON VIDEO NI TERLEBIH DAHULU


Rahsia group kami ialah dengan menggunakan blog sebagai marketing utama kami. Kelebihan blog salah satunya ialah, kedai ibarat orang masuk ke kedai anda 24 jam dan rata-rata prospek yang datang ialah yang serius nak beli untuk menyelesaikan masalah kesihatan mereka.

Bagaimana? anda teruja? KN sendiri pun berbisness Shaklee sekadar mahu menambah income sampingan sahaja. tetapi, tak sangka pula Shaklee menjadi sumber pendapat dan sebuah karier KN sekarang setelah KN berhnti kerja makan gaji. Dan sekarang KN bahagia menjalankan perniagaan di rumah bersama anak-anak di rumah dan melihat mereka membesar di depan mata.

kebanyakan ahli kumpulan kami merupakan ibu-ibu yang berjaya menjana income dari rumah, surirumah bergaji walaupun tidak keluar bekerja seperti orang lain. inilah kepuasan yang sebenar yang kami cari selama ini.

Jadi, kuasa tindakan ada di tangan anda. Anda sudah bersedia?
Jom hubungi KN sekarang!


Harisatun Nida bt Abd Rashid
Call/sms/wasap: 0164225314
Facebook: Harisatun Nida bt Abd Rashid
FanPage: Harisatun Nida bt Abd Rashid MJE

Jangan ragu-ragu untuk bertanya kepada saya. Saya sedia membantu.
Pengedar Shaklee No 1 Selangor.

Penghantaran sekitar Bandar Baru Bangi, Bandar Seri Putra, Taman Impian Putra, Bangi Avenue, Bukit Mahkota.

No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...