Peluang Perniagaan Shaklee, Bukan Sekadar Jual Vitamin!

Orang Nampak bila Shaklee, jual vitamin. sebenarnya lebih daripada itu yang Shaklee tawarkan. tahukah anda, Shaklee bukan sahaja menawarkan supplement untuk kesihatan kita, namun, ia juga turut menyediakan peluang perniagaan yang besar dan memberikan masa depan yang cerah kepada kita?.



Hari ini KN nak share kan tentang Peluang perniagaan Shaklee, bukan sekadar jual vitamin kepada anda semua. Pernah dengar peluang yang Shaklee tawarkan?. Sebenarnya KN sendiri pun tak terfikir nak berbisness Shaklee. Memang tiada dalam list cita-cita pun untuk menceburi bidang perniagaan. Bermula dari ahli makan sendiri, kenapa tidak KN sebarkan kebaikan vitamin Shaklee dengan orang lain sekaligus merebut peluang perniagaan yang Shaklee tawarkan. Mana lah tahu KN boleh jadi Pengedar Shaklee No 1 Malaysia dengan penuh bergaya kan?.


Apa Yang Akan Kita Dapat dengan Shaklee?


1. Penjimatan 15-20% Pembelian Produk Shaklee


Bayangkan anda membeli produk XYZ berharga RM180, tetapi anda pula membelinya dengan harga RM145. Berapa anda dah jimat?. Anda dah jimat RM35. Bayangkan anda dapat jual 10 unit sehari, keuntungan dah RM350.00!. Wow!.Untung kan?


2. Bonus Shaklee




Setiap bulan, anda juga berpeluang untuk nikmati bonus dari Shaklee yang automatic dikreditkan ke dalam akaun anda pada setiap 14 haribulan. Jika diatas tadi untung runcit, ini pula ialah bonus. Lain-lain tau. Bagaimana pula untuk mendapatkan bonus Shaklee?. Mudah sahaja. Anda hanya perlu kumpulkan point sebanyak 150uv dan keatas. Bayangkan kalau anda buat betul-betul, boleh capai bonus 4, 5, 6 angka tau.

3. Insentif Shaklee


Selain untung runcit, bonus Shaklee, Shaklee juga ada menawarkan insentif lain kepada pengedarnya. Secara amnya, Shaklee menawarkan 3K. Iaitu Kewangan, Kereta dan Konvensyen. Kewangan seperti bonus tadi. Yang kedua ialah kereta. Shaklee tawarkan bonus kereta setiap bulan kepada pengedar yang Berjaya mencapai target tertentu.

Bonus tersebut berbentuk wang, jadi tak kisahlah anda nak beli kereta idaman, beli rumah atau menabung.Yang ketiga ialah konvensyen. Setiap tahun Shaklee akan himpunkan leader-leader dari seluruh Malaysia. Ini adalah majlis yang penting bila kita bertemu dengan orang yang hebat-hebat. Nak hebat kena duduk dalam circle yang hebat kan?

Bukan itu sahaja, Shaklee juga turut menawarkan percutian yang hebat di dalam dan luar Negara. Jika dengar kisah mereka yang layak join trip ini, memang tak senang duduk!. Mereka dilayan 5 star!. Segala kelengkapan Shaklee bagi, tak cukup dengan itu Shaklee bagi juga duit belanja!. Anda hanya perlu bawa diri sahaja. Tak teringin ke?

4. Sistem Online Sendiri.


Dengan adanya system online sendiri, memudahkan kita untuk oder barang, cek bonus, senarai harga dan sebagainya. Kita hanya perlu klik klik sahaja dan barang akan diposkan terus dari hq kepada pelanggan kita. Tak perlu keluar pos barang. Senang sangat kan? Jimat duit minyak, masa kita. Anda tak sabar untuk mulakan bisness Shaklee?

Mesti anda tak sabar kan nak mulakan bisness Shaklee yang modal rendah dan banyak sangat peluang yang Shaklee sediakan ni?. Tapi bagaimana?

Pertama, anda perlulah mendaftar sebagai ahli Shaklee terlebih dahulu. Jika anda ke mana-mana cawangan Shaklee, anda bolehlah mendaftar di bawah ID 987151, Harisatun Nida bt Abd Rashid. Ia adalah kerana, untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee, anda perlu ada upline.Selepas itu, anda bolehlah terus menghubungi saya di talian 0164225314.

Untuk semenanjung, anda boleh buat bayaran RM80 , Manakala jika Sabah dan Sarawak RM90 sahaja termasuk starter kit dan pengeposan.

5. Group Wassap dan Facebook.

Selepas anda mendaftar, KN akan masukkan anda ke dalam group wasap dan facebook khas untuk anda belajar cara-cara marketing, fungsi produk, cara makan yang betul, motivasi, dan sebagainya.

Tips Petang

Motivasi Pagi
Kelas Produk
Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang untuk belajar berkaitan blog, vlog dan sebagainya. Sebab tu KN rasa bertuah sangat berada dalam kumpulan CVG. Semua hebat-hebat belaka. Bagaimana?

Anda tak sabar untuk mulakan bisness Shaklee?. Jangan berlengah lagi untuk gandakan income anda. KN dah merasai, bila income sama macam kerja makan gaji dulu. Tapi buat dari rumah sahaja. Syukur sangat-sangat jadi surirumah bergaji.

Jangan lupa hubungi KN ya!


Harisatun Nida bt And Rashid
Call/Wasap/Sms: 0164225314
FB: Harisatun Nida bt Abd Rashid
Page: Harisatun Nida bt Abd Rashid MJE
Pos Seluruh Malaysia Setiap Hari

COD kawasan sekitar Bandar Seri Putera - Bukit Mahkota- Impian Putra - UKM - Bangi Avenue - Bangi Lama - Bandar Baru Bangi - Teras Jernang - Nilai 3- Nilai Impian - USIM - KUIS

No comments:

Post a Comment

Cara Mudah Hamil untuk Wanita yang Mengalami PCOS

Mengalami PCOS atau Sindrome Ovari Polikistik amat menggerunkan lebih-lebih lagi kepada wanita. Tunggu dulu, sebenarnya PCOS bukanlah berma...