Bisness Online Yang Menguntungkan Untuk Surirumah

Anda seorang surirumah dan masih tercari-cari peluang bisness online yang menguntungkan dan mudah?. Walaupun hanya seorang surirumah, anda sebenarnya mampu untuk menjana income yang sangat lumayan dengan bimbingan mentor yang berpengalaman.


Dan, pada masa sekarang, di Negara kita pun sebenarnya ibu bekerja dari rumah semakin menjadi trend. Ramai yang mengimpikan bekerja dari rumah sebenarnya kerana tidak terikat dengan jadual kerja, meeting, dan anda bebas bergerak secara flexible, tapi income tetap masuk. Nak tahu caranya?. Jom ikuti entri ini. Saya akan terangkan peluang bisness modal yang sangat rendah kepada anda.


Bisness Online yang Menguntungkan Untuk Surirumah

Anda pernah dengar "BISNESS SHAKLEE?". Shaklee merupakan bisness yang sangat sesuai dijalankan oleh surirumah, pelajar atau sesiapa sahaja yang nak bisness tapi kekurangan modal. Kerana bisness Shaklee mempunyai pelan bisness yang sangat menarik, dan lagi menarik lagi bisness Shaklee boleh dibuat dengan system dropship, tanpa modal dan stok. menarik bukan?


Apa Beza Shaklee dengan MLM lain?

Ya, apabila dengar sahaja MLM tentu terus rasa menyampah bukan?. Ya tidak dinafikan ramai yang terperangkap dengan loan atau pinjaman peribadi yang berpuluh ribu ringgit malah hingga beratus ribu ringgit dek percaya kepada janji manis upline. Akhirnya stok mereput bawah katil dan anda stress dengan bebanan hutang.

Tunggu dulu, walaupun Shaklee adalah MLM, tetapi pelan bonusnya sangat menarik. Dan kami tidak sesekali memujuk downline kami untuk buat loan kerana dengan kepakaran mentor kami yang dah terbukti dapat jana income yang lumayan tanpa loan. Semua bermula dengan modal yang rendah. Hanya apa yang ada ditangan sahaja.

Dalam Shaklee, downline anda boleh melepasi level anda dan mendapat bonus jauh lebih lumayan dari anda. siapa yang usaha, dia dapat lebih. taida istilah upline goyang kaki! TIDAK!

Pelan perniagaan Shaklee dari segi pelan kewangan, ganjaran isentif, kepimpinan serta jualan adalah sangat tersusun.Ia dapat membantu rangkaian perniagaan anda berkembang kukuh untuk menjadi satu organisasi.


APAKAH KELEBIHAN-KELEBIHAN ANDA MENDAFTAR SEBAGAI AHLI?

Antara kelebihan-kelebihan apabila anda menjadi ahli Shaklee ialah:

1. Untung runcit sehingga 30%- anda bakal nikmati untung runcit sehingga 30% bergantung kepada produk. untuk rungit lain taw, bonus lain.

2. Bonus prestasi 5% hingga 21%- Dahlah dapat untung runcit, tambah pula dengan bonus prestasi setiap bulan, untung bukan? bonus prestasi ialah berdasarkan jualan anda pada bulan tersebut. Ia akan ditukarkan mengikut point.

3. Bonus kepimpinan 3% hingga 5%- bukan sahaja anda dapat keuntungan diatas, Shaklee tambah lagi dengan bonus kepimpinan. Sebab tu anda perlu kembangkan perniagaan anda, untung bonus kepimpinan kalau boleh buat bayar rumah pun sangat menguntungkan bukan?

4. Insentif Coordinator

5. Insentif perlancongan- Shaklee akan menaja percutian 5 bintang bagi leader yang layak di dalam dan luar Negara! Kalau nak tahu, dalam group kami kebanyakan surirumah yang bergaya ditaja oleh Shaklee ke luar Negara setiap tahun!. Best kan!

6. Subsidi Kereta- yang menariknya, anda juga akan dapat bonus kereta dalam bentuk wang. Jadi sebenarnya anda tak perlu beli kereta pun, terpulang pada anda untuk guna duit tersebut samada untuk bayar rumah, invest dan lain-lain. Bonus kereta bermuladari RM500 dan unlimited. Semua anda yang tentukan sendiri berdasarkan usaha anda.


PURATA PENDAPATAN TAHUNAN SHAKLEE


BAGAIMANA UNTUK MEMULAKAN BISNESS SHAKLEE?

1. Jadilah ahli bersama kami. pendaftaran ada 2 cara iaitu:

a) Membuat pendaftaran sebanyak RM80 (SM) dan RM90 (SS).

b) Membuat pembelian sebanyak RM660 (200UV) untuk semenanjung atau RM720 (200UV) Untuk Sabah dan Sarawak anda layak mendapat keahlian secara percuma. Sebagai contoh, anda boleh membuat pembelian 2 botol vivix atau pembelian 3 kotak kolagen atau gabungan produk lain.


ANTARA KELEBIHAN APABILA ANDA MENYERTAI KAMI

1. Mempunyai kumpulan sokongan online sepenuh masa di bawah bimbingan CELIKVITAMIN GROUP.
2. Anda akan dijemput untuk menyertai group tertutup di facebook dan juga wasap.
3. Anda akan diajar untuk mebuat online marketing menerusi IG, FB, BLOG.
4. Tips dari master master yang berpengalaman
5. Seminar dan gathering


LANGKAH PERTAMA UNTUK MULAKAN

Sebelum berkongsi dengan ramai orang di luar sana, langkah pertama yang anda perlu mulakan ialah:

1. Buat tempahan pertama produk anda
2. Amalkan secara konsisten
3. Kongsikan dengan mereka diluar sana tentang keberkesanan produk Shaklee

Mudah kan?

JIKA ANDA MEMPUNYAI KRITERIA DI BAWAH, JANGAN RAGU-RAGU UNTUK HUBUNGI SAYA:

  • Mempunyai semangat juang yang tinggi
  • Ingin mengubah hidup
  • Bukan hangat hangat taik ayam
  • Komited dan ingin belajar perkara yang baru
  • Tak banyak songeh

Jadi, andalah yang kami cari. Jom hubungi saya untuk ambil seat anda!

Puan Harisatun Nida bt Abd Rashid
Call/sms/wasap: 0164225314

Facebook: Harisatun Nida bt Abd Rashid

FanPage: Harisatun Nida bt Abd Rashid MJE
Jangan ragu-ragu untuk bertanya kepada saya. Saya sedia membantu.

Pengedar Shaklee No 1 Selangor.
Penghantaran sekitar Bandar Baru Bangi, Bandar Seri Putra, Taman Impian Putra, Bangi Avenue, Bukit Mahkota.


No comments:

Post a Comment