Rahim Kuat Selepas Alami Keguguran Berulang, Wajah Makin Gebu dan Luka Cepat Sembuh Apa Wanita ini Amalkan?

Masalah rahim lemah dan mengalami kegugurang yang berulang, antara masalah biasa yang berlaku di kalangan wanita. Tentu sedih apabila kandungan mengalami keguguran, bukan sekali, tetapi secara berulang. Tentu ada sebabnya bukan?.


 Jika anda mengalami keguguran lebih dari sekali, ia menandakan rahim anda tidak sihat dan lemah. Saya cadangkan untuk anda mengambil ESP (Energizing Soy Protein) secara konsisten. 


KENAPA PERLU MENGAMBIL ESP SECARA KONSISTEN?

Ini adalah kerana Esp merupakan protein yang berkualiti tinggi , dan fungsi utama protein ialah membina sel-sel baru dan menggantikan sel-sel lama di dalam tubuh. Punca rahim lemah adalah berpunca daripada sel-sel tubuh yang rosak dan ia perlu dipulihkan dengan segera.
 

Akibat daripada badan kekurangan protein akan menyebabkan antibodi badan lemah,  masalah penghadaman, hormon dan penghasilan darah serta kegagalan fungsi organ.

Dan rahim merupakan salah satu organ di dalam tubuh wanita, jadi kekurangan protein sedikit sebanyak turut mengganggu rahim berfungsi dengan baik dan sihat. Rahim yang rosak disebabkan oleh sel-sel yang telah rosak di dalam rahim. Jadi untuk rahim kembali sihat, pengambilan protein yang cukup perlu diambil secara konsisten.


KENAPA ESP SHAKLEE PROTEIN YANG TERBAIK?

Antara sebab-seba kenapa ESP shaklee ssebagai sumber protein yang paling baik sehinggakan ia sering terputus bekalan di Malaysia ialah:

1.  ESP Shaklee terkenal di seluruh dunia kerana ia menjalani kajian klinikal yang sangat komprehensif dengan memiliki protein soya yang berkualiti tinggi.

2. Kandungan protin soya ialah dari non-GMO (non Genetically Modified Organism) yang menjalani proses pada suhu yang rendah.

3. Satu-satunya produk di pasaran yang mengandungi 9 asid amino lengkap yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh.

4. Kaya dengan 5 vitamin dan 4 mineral yang boeh diambil oleh semua peringkat umur.

5. Sangat sesuai untuk pesakit kencing manis keran Glisemiks Indeks yang rendah iaitu 39.

6. Membekalkan sumber tenaga segera dan lama.

KELEBIHAN UTAMA ESP
1. Awet muda, asid amino penting untuk pembentukan kuku dan rambut yang sihat.

2. Menghalang radikal bebas dalam badan. 

3.  Merangsang penghasilan semula kulit dan otot, mengembalikan seri kulit dan memudarkan kesan parut.

4.  Membantu masalah rambut gugur dan beruban.

5. Pembekal tenaga segera, mencegah migrain.

6. Mengekalkan paras gula dalam darah yang rendah, sangat membantu bagi mereka yang mahu menurunkan berat badan.

Inilah sebenarnya yang telah wanita ini amalkan selepas mengalami keguguran yang berulang. Menurut beliau selepas amalkan ESP, luka cepat sembuh, rahim semakin sihat dan kulit juga semakin gebu. Alhamdulillah, kini beliau ibu kepada  cahaya mata.

 
 Testimoni lain yang turut dirasai oleh pengguna ESP shaklee. Beliau mengalami keguguran sebanyak dua kali. Berazam mahu mengandung lagi. Macam-macam produk kesuburan telah beliau cub atetapi gagal. Sehinggalah beliau bertemu dengan SID shaklee dan bertanyakan tentang vitamin kesuburan. Alhamdulillah, dalam masa sebulan beliau hamil dan meneruskan pula dengan set kehamilan.


Dengan begitu banyak manfaat ESP shaklee amat rugilah sekiranya anda bertangguh untuk mengambil esp secara konsisten. Esp terbukti berkesan yang telah mecuri hati pengguna ESP dengan mengubah tahap kesihatan mereka. Jadi, jangan berlengah lagi, dapatkan ESP anda sekarang untuk rahim anda yang sihat. Ingat, rahim adalah aset wanita yang paling berharga. 

Jika berminat untuk mencuba rangkaian produk shaklee, anda boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut. 

Puan Harisatun Nida bt Abd Rashid
Call/sms/wasap: 0164225314
Facebook: Harisatun Nida bt Abd Rashid
FanPage: Harisatun Nida bt Abd Rashid MJE
Website: www.dotneeda.blogspot.com

Jangan ragu-ragu untuk bertanya kepada saya. Saya sedia membantu.

Pengedar Shaklee No 1 Selangor.
Penghantaran sekitar Bandar Baru Bangi, Bandar Seri Putra, Taman Impian Putra, Bangi Avenue, Bukit Mahkota.
 


No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...