Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi, Taman Impian Putra, Bandar Seri Putra, Bukit Mahkota, Bangi Avenue dan kawasan sekitar.

Saya, Harisatun Nida bt Abd Rashid, Pengedar sah shaklee di Selangor meliputi kawasan Bandar Baru Bangi, Bandar Seri Putra, Bukit Mahkota dan juga Bangi Avenue dan kawasan sekitarnya. Memegang ijazah Sarjana Muda Syariah dan Undang-undang tetapi lebih selesa memilih shaklee untuk bekerja dari rumah.


Mula mendaftar sebagai ahli shaklee pada tahun 2013 sebagai pengguna sahaja, tetapi mula bergiat serius selepas mengalami sendiri keberkesanan produk shaklee kepada diri sendiri terutamanya dan mahu berkongsi kebaikannya serta memberikan khidmat terbaik kepada anda semua di luar sana.

saya tinggal di Taman Impian Putra di Bangi. Untuk mendapatkan perkhidmatan konsultasi atau penghantaran produk atau ingin mendaftar sebagai ahli bolehla hubungi saya di talian 0164225314 ( Harisatun Nida bt Abd Rashid No ID: 987151).

Kini anda boleh mendapatkan vitamin no 1 pilihan rakyat Malaysia , saya membuat penghantaran bagi kawasan Bandar Baru Bangi, Bandar Seri Putra, Bukit Mahkota, Bangi Avenue dan juga kawasan sekitarnya.

Saya sudah merasai keberkesanan vitamin shaklee yang selamat dan berkesan. Terdapat ribuan testimoni dari pengamal vitamin shaklee. Yang paling menggembirakan ialah apabila ia dapat membantu memulihkan pesakit kronik seperti kanser, buah pinggang, stroke dengan izin-Nya.

Dengan shaklee, bukan sahaja dapat memberikan taraf kesihatan yang lebih baik, tetapi juga berpeluang menjana pendapatan yang lumayan. Dengan kos dan gaya hidup yang semakin meningkat, shaklee dapat memberikan pendapatan tambahan. Jika anda berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut, anda boleh menghubungi saya sekarang!. Saya nak sangat mebantu anda untuk mendaftar sebagai ahli shaklee dan mula menjana pendapatan anda.

Jika anda ingin menjadi sebahagian dari keluarga bisness kami, kami sangat mengalu-alukan kedatangan anda. Untuk info lanjut dan KONSULTASI PERCUMA, bolehlah hubungi saya sekarang.

Puan Harisatun Nida bt Abd Rashid
Call/sms/wasap: 0164225314
Facebook: Harisatun Nida bt Abd Rashid
FanPage: Harisatun Nida bt Abd Rashid MJE
Website: www.dotneeda.bolgspot.com 

Jangan ragu-ragu untuk bertanya kepada saya. Saya sedia membantu.

Pengedar Shaklee No 1 Selangor.
Penghantaran sekitar Bandar Baru Bangi, Bandar Seri Putra, Taman Impian Putra, Bangi Avenue, Bukit Mahkota.
 


No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...