Cara Hilangkan Liang-liang Pori Besar dengan Cepat dan Berkesan

Wanita dan kecantikan memang tidak dapat dipisahkan. Setiap wanita memngimpikan wajah yang cerah, putih dan licin, bersih tanpa sebarang cela. Namun, masalah liang pori yang besar dan terbuka boleh membuatkan wajah anda tidak sempurna dan kelihatan mencacatkan penampilan anda.

Liang pori yang terbuka dan besar di hidung, dagu dan pipi akan menyebabkan banyak masalah kulit termasuklah kelihatan tua, kusam serta tidak bermaya. Biasanya kulit berminyak, tekanan dan genetik dan penjagaan kulit yang tidak betul boleh menyumbang kepada faktor-faktor utama yang menyebabkan liang pori  terbuka dan kelihatan besar. 


Tetapi, jangan risau, jom saya kongsikan cara hilangkan liang pori besar dengan cepat dan berkesan.


CARA HILANGKAN LIANG PORI BESAR DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE

Kalau nak tahu, kolagen Powder Shaklee ialah produk yang boleh kecilkan liang pori ibarat RATU DALAM SEGALA SET KECANTIKAN. Apa beza dengan set vitamin cantik shaklee yang lain?


Ya mestilah ada perbezaan. Collagen powder shaklee memang berkali ganda power daripada kombinasi set kecantikan shaklee yang lain. Menurut feedback yang kami terima, penggunaan 5 sachet collagen powder shaklee sudah nampak perubahan yang sangat ketara. Cepat bukan?

Dari segi tahap kelajuan perubahan yang dialami berbanding vitamin cantik yang lain ialah ibarat naik jet peribadi dari Johor ke Kuala Lumpur. dan bagi set vitamin kecantikan pula, ibarat anda naik kereta dari Johor ke Kuala Lumpur. yang mana lagi laju? mestilah jet peribadi bukan?


KENAPA KOLAGEN SHAKLEE BERBEZA DENGAN KOLAGEN DI PASARAN?

Kolagen shaklee berasal daripada Red Snapper Scale iaitu sisik ikan merah yang berasal daripada kedalaman laut yang tersangat dalam. Jadi ia sangat elastik dan tahan tekanan di dasar laut. 

Sebab itulah ia sangat berkualiti tinggi. Ditambah pula dengan saiz molekulnya yang sangat kecil iaitu 1000 dalton, semakin kecil saiz kolagen semakin tinggi kuasa serapannya pada satu-satu masa. sebab itulah ia bertindak dengan begitu pantas!


RAMUAN DALAM COLLAGEN POWDER SHAKLEE

Selain daripada bahan utama iaitu sisik ikan merah, ia juga turut mengandungi 7 bahan aktif iaitu ekstrak biji benih camellia japonica, ekstrak pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, lactobacillus acidophilus, vitamin c dan vitamin b  meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan dalam dan luar. 



KELEBIHAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE

Antara kelebihan collagen powder shaklee ialah:

  • Paling berkesan menghilangkan parut berlubang
  • Memelihara kelembutan dan keanjalan kulit
  • Menghaluskan kulit
  • Mengecilkan pori di muka dan menegangkan kulit wajah 
  • Melicinkan dan mencerahkan kulit
  • Menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
  • Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru
  • Membantu dalam proses detoks
  • Memelihara kelenturan sendi
  • Mengurangkan keradangan
  • Mengatasi masalah sukar tidur
  • Memulihkan penyakit saraf dengan membina semula protein pada saraf
  • Menegangkan payudara

BAGAIMANA MAHU MENGUJI KEBERKESANAN SESUATU KOLAGEN?


Keberkesanan sesuatu kolagen adalah bergantung kepada saiz kolagen itu sendiri. Jika ia terlalu besar, ia tak akan diserap. Jika ia terlalu kecil, ia juga tidak akan diserap dengan baik. 


Dan saiz kolagen yang dihasilkan oleh shaklee ialah sangat perfect iaitu pada saiz 1000 dalton, untuk memastikan penyerapan yang maksimum. 


FAKTOR KEKURANGAN KOLAGEN DALAM BADAN

Kolagen dalam badan manusia akan berkurang sedikit demi sedikit seawal usia 20 tahun lagi. Jadi amat penting untuk memastikan kolagen kekal di dalam badan untuk mengelakkan tua sebelum usia.


KESAN KONSISTEN PENGGUNAAN KOLAGEN TERHADAP KULIT



 REVIEW DAN TESTIMONI BEST PENGGUNA COLLAGEN POWDER SHAKLEE

Statistik Kesan Collagen Powder Shaklee









Bagaimana?. Anda sudah bersedia untuk memiliki kulit yang jauh lebih cantik?. Jom dapatkan Collagen Powder Shaklee sekarang!. Anda pasti tidak sabar lagi untuk mencubanya.

 Hubungi saya segera untuk THE BEST CONSULTATION. Dan consultation akan diberikan sepanjang pengambilan supaya hasilnya maksimum kepada anda!



Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)

ID No : 987151 

SMS/WhatsApp : 0164225314


fbfanpage: santaivitamin


Instagram: shakleebangi_bynida


Kawasan COD: Bandar Baru Bangi-Bukit Mahkota-Impian Putra-Bandar Seri Putra - UKM




Pos seluruh Malaysia.





3 comments:

  1. Tq KN. Saya memang pengguna setia Shaklee Collagen. Dah 2 tahun. Mix jer dengan jus. Sedap. Hilang rasa ikan tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..patotla kulit cantik je...pengamal tegar kolagen rupanya..he4

      Delete

Cara Atasi Sakit Lutut dan Selalu Letih dengan Berkesan

Masalah obesiti atau mempunyai berat badan yang berlebihan banyak mengundang pelbagai masalah kesihatan. Satu kajian yang dijalankan oleh...