Sebab Kenapa ESP Shaklee Selalu Habis Stok

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Hari ini KekNid nak kongsikan beberapa testimoni ESP yang telah memberi kesan positif kepada semua orang yang telah mencubanya. ESP merupakan protein asli yang sangat diperlukan oleh badan yang telah menjalani ujian klinikal oleh saintis hebat shaklee. Sifatnya yang mudah diserap oleh badan telah memberi kesan yang positif dan terbukti berkesan.

Himpunan Testimoni ESP Shaklee

1. GASTRIK. esp yang bersifat alkali mampu meneutralkan asid hidrolik yang dirembeskan oleh perut. ia juga mengandungi protein yang tinggi boleh membantu sistem pencernaan bekerja dengan lebih baik. sistem pencernaan kita akan bekerja dengan lebih baik jika wujudnya unsur protein di dalam perut. selain itu juga nutrien yang terdapat di dalam esp dapat menggantikan sel-sel lama yang telah rosak dengan menggantikan dengan sel-sel baru yang telah terhakis oleh asid hidrolik semasa proses pencernaan berlaku.

2. ESP UNTUK SIHATKAN KEMBALI KULIT YANG ROSAK. Protein merupakan makanan asas kepada sel. Jadi untuk mendapat kulit yang sihat, pengambilan protein mesti cukup. selain itu juga esp adalah salah satu sumber antioksidan iaitu melambatkan proses penuaan pada kulit.
3. ESP SEBAGAI MILK BOOSTER.

No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...