Pelembut Pakaian Paling Selamat, Jimat dan Terbaik untuk Baju Anda

Bagaimana jika pakaian anda berbau segar dan kurang kedutan serta selembut sutera apabila dikeluarkan dari mesin basuh anda?. pasti ia mengujakan bukan? Ya inilah soft fabric concentrate yang diformulakan dengan superconcentrated yang menjimatkan yang patut anda miliki!


KENAPA SOFT FABRIC COCENTRATE SHAKLEE PELEMBUT PAKAIAN YANG TERBAIK?


  • Dapat melembutkan lebih banyak pakaian dengan kos yang rendah. Iaitu dengan menggunakan ½ oz sahaja setiap kali basuhan sederhana dan 1 oz untuk basuhan yang banyak. Ia menjimatkan berbanding pelembut pakaian yang lain.
  • Melembutkan kain, mengurangkan kedutan. Bagi pakaian yang senang berkedut contohnya cotton, anda tidak perlu risau lagi. Ia kan membuatkan pakaian anda selembut sutera dan sekaligus memudahkan kerja-kerja menggosok pakaian.
  • Mengurangkan static berpaut. Sesetengah pakaian akan melekap pada badan jika dipakai dan ia mengundang rasa tidak selesa oleh si pemakainya. Dengan menggunakan pelembut pakaian ini, ia dapat mengurangkan static tersebut.

PERBEZAAN SOFT FABRIC COCENTRATE SHAKLEE DENGAN PELEMBUT PAKAIAN LAIN.

Kelebihan pelembut pakaian Shaklee berbanding pelembut jenama yang membuatkan ia begitu istimewa ialah:


  • Selamat. Ia bebas toksik, tanpa bahan kimia berbahaya, tanpa gas beracun, ph yang seimbang dan tentunya sesuai untuk semua jenis fabric yang boleh di basuh.
  • Berkesan. Ia sangat berkesan dan mempunyai kadar kepekatan yang tinggi iaitu 1 botol boleh digunakan untuk 64 kali cucian. Anda hanya perlukan ½ aun sahaja untuk setiap cucian. Menjimatkan bukan?
  • Mesra alam. Tentulah kelebihan Shaklee sentiasa mesra alam. Bahan-bahan yang digunakan adalah dari bahan semulajadi, tanpa fostat, tanpa bahan pewarna. Bukan itu sahaja, botolnya juga boleh dikitar semula. Ia juga selamat untuk sistem septic dan pembentungan di rumah anda. 

Cara untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

Jom kita lihat bagaimana cara yang betul untuk menggunakan pelembut ini supaya pengguna mendapat kesan yang maksima.

Untuk basuhan sederhana, gunakan ½ oz dan 1 oz untuk basuhan yang banyak.
Bagi yang menggunakan mesin basuh pula, terdapat 2 cara mengikut jenis mesin basuh iaitu:


  • Automatic: dilarutkan dalam 1 cawan air suam. Tuangkan kedalam dispenser pelembut kain pada permulaan kitaran basuh. (mengikut arahan pengeluar mesin basuh anda)
  • Manual: tambah pada akhir bilasan pakaian.
  • Pencuci tangan: larutkan ¼ oz dalam 1 cawan air dan kacau rata.
Note: elakkan dari menuang terus ke atas fabric.

Jom dapatkan Fabric Soft Cocentrate anda sekarang!INGIN PENJIMATAN HINGGA 15-20% JAUH LEBIH MURAH DARI HARGA BIASA?. HUBUNGI SAYA SEKARANG! 
PENGEDAR SAH SHAKLEE TAMAN IMPIAN PUTRA/ BANDAR SERI PUTRA/ BUKIT 

MAHKOTA/ BANGI LAMA/ UKM/ BANGI AVENUE
Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 987151 ]
♥ SMS/WhatsApp : 0164225314
♥ fbfanpage: santaivitamin
♥ Instagram: shakleebangi_bynida


No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...