Cara Mudah Dapatkan Kulit Wajah Cerah dan Berseri Tanpa Ke Spa

Memiliki kulit yang cantik menjadi penanda aras kepada keadaan kulit yang sihat selain memperlihatkan tahap kebersihan serta penjagaan diri yang teratur. Ada yang sanggup berhabis beribu ringgit untuk mendapatkan kulit ang cantik, gebu, licin dan berseri. Tapi tahukah anda sebenarnya amat mudah untuk memiliki kulit yang cantik hanya di rumah sahaja tanpa perlu berkunjung ke spa atau pusat rawatan kecantikan?.


Jom ikuti kisah Puan Azlinda Ismail, rahsia beliau memiliki kulit yang cantik da berseri dengan mengamalkan vivix, Vitamin E dan Vitamin C secara konsisten.


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Nama saya Azlinda binti Ismail, pengguna tegar Shaklee dari beberapa tahun yang lalu.
Mula Ambik Vivix Selepas Lihat Perubahan Pada Ibu

Dulu saya sangat skeptikal nak amalkan Vivix, sebab saya tak ada sebarang penyakit dan rasa tak perlu untuk ambilnya. Saya hanya pastikan ibu saya ambil Vivix setiap hari. Sehinggalah apabila saya melihat perubahan nyata pada ibu saya, saya mula berkongsi botol Vivix dengan beliau.


Kulit Lebih Moist dan Tak Terlalu Kering. Tumit Merekah Makin Halus.

Saya amalkan sekali dengan Sustained Release Vita-C dan Vitamin E Complex. Alhamdulillah, kulit saya nyata lebih moist dan tidak terlalu kering seperti dahulu. Tumit yang merekah teruk kini semakin halus dan mulus.

Inilah senarai produk yang telah saya ambil:

1. Vivix

2. Vitamin C Sustained Release

 3. Vitamin E Kompleks

Lihatlah sendiri testimoni saya, kulit semakin cerah dan berseri.

Lebih menyeronokkan, berat statik yang saya alami semakin menampakkan penurunan apabila lebih konsisten mengambil Vivix.

Tak sia-sia saya amalkan Vivix walaupun saya rasa saya sihat. InsyaAllah, saya mahu diri saya lebih sihat di hari-hari tua saya nanti, dan akan teruskan pengambilan suplemen yang terbaik.


Bagaimana?. Anda sudah bersedia untuk memiliki kulit yang cantik seperti Puan Azlinda?. Tunggu apa lagi?. Jom dapatkan shaklee dari saya sekarang.


INGIN PENJIMATAN HINGGA 15-20% JAUH LEBIH MURAH DARI HARGA BIASA?. HUBUNGI SAYA SEKARANG! 
PENGEDAR SAH SHAKLEE TAMAN IMPIAN PUTRA/ BANDAR SERI PUTRA/ BUKIT 

MAHKOTA/ BANGI LAMA/ UKM/ BANGI AVENUE
Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 987151 ]
♥ SMS/WhatsApp : 0164225314
♥ fbfanpage: santaivitamin
♥ Instagram: shakleebangi_bynida

No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...