Awas, Resdung Kronik Bakal Hilangkan Hidung Anda!

Resdung, bukan setakat ia mengganggu pada waktu pagi sahaja, malah lebih teruk dari itu. Selain bersin pada waktu pagi, pesakit resdung juga alah kepada makanan laut, habuk, malah turut tidak boleh makan ayam atau ikan yang tidak segar! Tentu ia amat menyiksakan bukan?


Tapi ada cara mudah untuk mengatasinya dengan mengamalkan rawatan yang betul. Jom kita ikuti kisah sahabat saya ini bagaimana pengalaman beliau mengidap resdung yang teruk lagi menyiksakan dan bagaimana dengan langkah bijaknya akhirnya beliau kembali normal. RESDUNG MENGGANGGU SETIAP PAGI HINGGA MEMALUKAN.

Nama saya Nurhafizah Zamri .saya berumur 29 tahun dan sebagai surirumah sepenuh masa ..saya mengunakan Shaklee sejak 2 tahun yang lepas akibat kulit kusam selepas bersalin dan resdung yang agak menganggu setiap pagi hari2 saya sejak dari sekolah lagi.


Setiap pagi akan kedengaran disetiap ruang rumah kelas ataupon tempat kerja saya bersin setiap pagi ..arhhhh malunya ..tidak boleh dibayangkan.

.
MENGALAMI KEGATALAN PADA HIDUNG DAN MATA JIKA MAKAN MAKANAN YANG TIDAK FRESH.

Bukan itu sahaja resdung yang saya alami juga mengakibatkan saya alah pada habuk dan makanan. Bukan pada makanan laut seperti sotong udang dan ketam sahaja malah pada semua makanan seperti ayam dan ikan yang tidak fresh juga akan menyebabkan saya mengalami kegatalan pada hidung dan mata. Yang lagi teruk mata saya akan membengkak, berair dan gatal kemerahan dengan teruknya.

Boleh bayangkan tak saya juga tidak boleh membeli ayam di Tesco kerana ayam-ayam disana sudah tidak segar lagi. Pasar malam adalah hanya tempat saya membeli makanan basah .

Oleh kerana takutkan kehilangan hidung yang sering diperkataan saya mula cuba mencari penawar untuk permasalahan saya.

TIDAK LAGI BERSIN, GATAL PADA HIDUNG DAN MATA SETELAH SEBULAN KONSISTEN AMBIL VITAMIN C DAN ALFAFA

Untuk permulaan saya hanya mengamalkan vitamin C sahaja dah sebulan kemudian baru lah menambah Alfalfa sebagai 1 set resdung.

Saya konsisten makan dalam sebulan dan telah menunjukan tidak balas bahawa saya tidak lagi bersin diwaktu pagi dan mengalami kegatalan pada mata dan hidung saya.


YEY! AKHIRNYA BOLEH MAKAN MAKANAN LAUT MACAM ORANG LAIN

Saya juga boleh makan makanan laut tanpa berpantang lagi seperti selalu. Alhamdulillah ..akhirnya saya keluar dari masalah saya yang menghantui saya bertahun-tahun lamanya sejak dari sekolah lagi .

Terima kasih Allah..

Pada mereka yang mengalami masalah seperti saya anda boleh mencuba Set Resdung Shaklee ini kerana ia sangat berkesan. Saya yakin ia juga berkesan pada anda.

Alamdulillah. Jika anda mengalami masalah yang sama seperti sahabat saya ni jangan berlengah lagi untuk dapatkan SET RESDUNG SHAKLEE anda sekarang.

INGIN PENJIMATAN HINGGA 15-20% JAUH LEBIH MURAH DARI HARGA BIASA?. HUBUNGI SAYA SEKARANG! 
PENGEDAR SAH SHAKLEE TAMAN IMPIAN PUTRA/ BANDAR SERI PUTRA/ BUKIT 

MAHKOTA/ BANGI LAMA/ UKM/ BANGI AVENUE
Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 987151 ]
♥ SMS/WhatsApp : 0164225314
♥ fbfanpage: santaivitamin
♥ Instagram: shakleebangi_bynidaNo comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...