Apa Gadis Ini Buat Bukan Sahaja Jerawat Hilang Malah Tiada Masalah Usus Lagi?

Cara hidup dan amalan pemakanan seharian yang tidak sihat amat mempengaruhi kesihatan dan kecantikan juga. Masalah yang kita hadapi sekarang mungkin kesan dari corak pemakanan yang tidak teratur dan pengambilan pemakanan yang tidak sihat suatu ketika dahulu. 


 Jom kita ikuti kisah di bawah yang mengalami masalah kulit berjerawat kesan pengambilan produk yang tidak sesuai dan pada masa yang sama mengalami masalah usus kesan dek pengambilan makanan yang tidak sihat semasa belajar dahulu.


BERMULA APABILA TERPEDAYA DENGAN PRODUK KULIT PUTIH DENGAN SEGERA, NATIJAHNYA KULIT LICIN DAN MENIPIS SERTA TAK TAHAN PANAS.

Assalamualaikum W.B.T.

Saya Siti Suhaida Binti Ismail, berusia 27 tahun dan berasal dari Negeri Cik Siti Wan Kembang. Saya bekerja sebagai Retail Executive di sebuah syarikat swasta. 


Masa belajar dulu kulit saya tiada masalah tetapi berkulit gelap, cemburu melihat model iklan di televisyen yang memakai produk kulit putih seawal 3 hari, saya terus teruja. Saya tekad membeli dan mencubanya. Memang benar kesannya sangat cepat. 


KULIT WAJAH MAKIN TERUK APABILA BERHENTI MEMAKAI PRODUK TERSEBUT
Muka menjadi licin dan menipis, kulit saya tidak tahan panas. Tetapi apabila saya berhenti memakai produk tersebut akibat kekurangan wang, muka saya menjadi semakin teruk, jerawat besar-besar tumbuh silih berganti menyebabkan saya menjadi semakin stress.


BERLAKU PENDARAHAN SEMASA MEMBUANG KERANA PENGAMBILAN MAKANAN YANG TIDAK SIHAT.
Saya juga mempunyai masalah dengan sistem penghadaman yang kurang baik. Mungkin kerana tidak menjaga pemakanan seharian saya yang kebanyakan nya memang tidak sihat.

 Jadual makan saya memang tidak teratur, dan saya suka minuman berkafein sebagai usaha untuk stay up belajar pada waktu malam.


Saya penggemar tegar Nescafe dan kadang2 satu sachet tidak cukup kuat bagi saya. Kehidupan sebagai pelajar saya anggap normal jika makan Maggi dan Nescafe, akibat terlalu sibuk dengan belajar saya biarkan saja masalah itu sampai lah satu ketika saya disyaki mengalami masalah dalam usus kerana berlaku pendarahan ketika membuang tetapi tidak sakit. 

PERUT SENSITIF, SEMBELIT TERUK, HORMONE TAK STABIL.

Perut saya menjadi sangat sensitive dengan makanan yang saya makan, saya tidak boleh makan pedas walaupun sedikit dan sembelit yang teruk. Mungkin terlalu stress dengan keadaan diri, hormone saya menjadi tak stabil, jerawat semakin naik penuh dimuka dan period saya menjadi tidak stabil.

MASALAH KESIHATAN SELESAI DENGAN PENGAMBILAN ESP, VITAMIN C, B-COMPLEKS, GLA DAN ALFAFA.

Saya mula ikhtiar ingin mencuba Shaklee dengan mengambil ESP, dan Vitamin C secara konsisten namun jerawat masih tidak berhenti naik dan mula menambah B-Complex, Gla dan Alfalfa untuk menstabilkan hormone dan merawat masalah jerawat saya..

Alhamdulillah masalah jerawat saya dah berkurang, period dah okay dan sekarang saya langsung tiada masalah usus lagi. 
Bagi adik-adik di luar sana, saya sarankan tidak mudah terpengaruh dengan iklan-iklan di televisyen kerana tiada produk yang mampu member kesan seawal 3 hari melainkan produk tersebut mempunyai kandungan bahan kimia yang tinggi.


Lihatlah perubahan ketara pada beliau sekarang.  Kesihatan menambahbaik taraf kehidupan seseorang.


Bagi mereka yang mempunyai masalah jerawat yang serius, rawat lah dari dalaman dahulu dan cari skincare yang berasaskan dari bahan semujadi. Inilah Shaklee Effect saya...

Bagaimana?. sudah terjawab bagaimana beliau atasi masalah kulit dan kesihatan yang beliau alami. Jadi jangan ragu-ragu untuk mencuba vitamin Shaklee yang sangat berkesan ini untuk menambah bak taraf kesihatan anda.

Hubungi saya untuk dapatkan segera. Tentulah dengan konsultasi secara percuma dan eksklusif dari saya!


INGIN PENJIMATAN HINGGA 15-20% JAUH LEBIH MURAH DARI HARGA BIASA?. HUBUNGI SAYA SEKARANG! 
PENGEDAR SAH SHAKLEE TAMAN IMPIAN PUTRA/ BANDAR SERI PUTRA/ BUKIT 

MAHKOTA/ BANGI LAMA/ UKM/ BANGI AVENUE
Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 987151 ]
♥ SMS/WhatsApp : 0164225314
♥ fbfanpage: santaivitamin
♥ Instagram: shakleebangi_bynida


No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...