Siapa Saya

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.

Hai! Nama saya Harisatun Nida bt Abd Rashid. Saya merupakan seorang Pengedar Berdaftar produk Shaklee. Saya merupakan seorang ibu yang bekerja dari rumah, ibu kepada dua orang puteri yang comel iaitu Hasha Insyierah dan Maryam Danisya serta isteri kepada Mohd Firdaus bin Zainol. Saya kini menetap di Impian Putra, Kajang Selangor.


 Pertamanya saya ingin berkongsi bagaimana saya jatuh cinta denga vitamin shaklee. Saya mengalami alergi yang sangat teruk. Banyak makanan yang terpaksa saya pantang seperti seafood, ayam, daging, makanan yang diperam dan sebagainya. Ia amat membuatkan diri saya tertekan. jika saya makan juga habislah badan naik bintik-bintik merah dan sangat gatal hinggakan saya garu sampai berdarah.

Bermacam produk dan rawatan moden dan tradisional  telah saya cuba untuk menyembuhkan alergi saya ini. Tetapi ia hanya sekejap sahaja dan datang kembali.

Selepas saya terlihat satu iklan Aet alergi Shaklee, tanpa berlengah lagi saya terus hubungi pengedar tersebut untuk bertanya lebih lanjut lagi. Dan kesannya amat mengejutkan. Kini saya bebas menikmati makanan kegemaran saya tanpa bersusah payah untuk berpantang lagi. Dan hingga sekarang saya masih meneruskan pegambilan vitamin yang nyata memberi kesan yang positif kepada kesihatan saya.


BAGAIMANA SAYA MENDAFTAR SEBAGAI SID
 
Sebagai seorang suri rumah tangga sepenuh masa, saya terfikir untuk mempunyai pendapatan sendiri untuk membantu kewangan suami. Disebabkan beberapa kekangan untuk mencari peluang pekerjaan di luar, kenapa tidak saya bekerja dari rumah sahaja?. Setelah berbincang dengan suami, maka bermulalah episod mencari upline yang boleh membimbing saya.

Dan pada masa tersebut saya terus menggoogle pengedar shaklee yang berhampiran supaya senang saya hendak menuntut ilmu. Dan Alhamdulillah, saya jumpa leader yang betul untuk berguru iaitu Puan Adilah Manaf. Saya terus menyuarakan hasrat saya kepada beliau dan ternyata beliau menyambut dengan tangan terbuka.

Bermula daripada hari itu hingga sekarang saya bergiat aktif sebagai pengedar produk shaklee. Rasa seronok pula apabila kita dapat berkongsi kebaikan vitamin semulajadi dengan orang terdekat, iaitu keluarga dan para sahabat saya serta pengguna di luar sana.

Dan sehingga kini saya adalah antara beribu-ribu pengguna shaklee yang sangat berpuas hati dengan produk semulajadi ini.

Ramai juga menggap bahawa produk ini adalah bermusim. Hanya menjadi fenomena sementara sahaja. Tetapi dengan keyakinan para pengguna, makin ramai yang percaya dan menggunakan produk ini dari hari ke hari hingga ke hari ini. Jadi tidak sukar bagi saya untuk berkongsi dan mempromosikan shaklee kerana ia makin dikenali serta produk semulajadi dan sangat selamat.

Dan yang paling penting sebenarnya saya sangat bersyukur apabila dapat membantu ramai orang lebih sihat, berkongsi sedikit ilmu tentang kesihatan dan yang paling penting apabila pelanggan saya amat berpuas hati dengan service yang diberikan dari segi nasihat dan juga penghantaran.

Dan sekiranya anda juga mahu menjana pendapatan dari rumah secara online, inilah peluangnya!


JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE

Anda boleh membuat pilihan samada menjadikan shaklee sebagai  sampingan atau sepenuh masa. Semua pilihan adalah anda yang tentukan kerana ia sangat mudah. Hanya di hujung jari sahaja!

Jutaan terima kasih kepada pelanggan saya kerana anda tidak putus-putus memberi galakan dan memberikan feedback yang positif samada dari segi produk dan juga service. Saya juga seperti anda, apabila jatuh cinta dengan produk mestilah ingin berkonsi pengalaman yang menggembirakan dengan ramai orang di luar sana bukan? Jika tidak berkongsi terasa rugi pula. Sebab itulah saya mengajak anda semua mencuba sendiri produk shaklee dan nilai sendiri keberkesananya kepada kesihatan anda.

Pihak shaklee akan membayar anda berupa bonus pada setiap bulan sebagai tanda penghargaan kepada pengedarnya yang gigih berusaha membantu keluarga dan masyarakat supaya lebih sihat.

Dengan itu, saya amatlah berbesar hati untuk mengajak anda semua menyertai Group saya untuk menjana pendapatan dari rumah sehingga 3, 4, 5 atau 6 angka. semua anda yang akan tentukan!
MODAL

Anda hanya perlu mendaftarkan keahlian sebanyak RM80.00 di Semenanjung manakala RM90.00 di Sabah dan Sarawak untuk keahlian seumur hidup.

Tidak perlu modal untuk stok kerana pihak shaklee yang akan uruskan berkaitan stok. Tapi anda hanya perlu standby sedikit stok di rumah bagi memenuhi permintaan pelanggan yang berada di sekitar kediaman anda.


BAGAIMANA UNTUK MENDAFTAR AHLI?

Untuk urusan pendaftaran ahli anda perlu pergi ke mana-mana cawangan di seluruh Malaysia. dan untuk maklumat lanjut anda boleh klik di sini untuk pendaftaran.

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi saya di talian 0164225314

PENGEDAR SAH SHAKLEE TAMAN IMPIAN PUTRA/ BANDAR SERI PUTRA/ BUKIT 

MAHKOTA/ BANGI LAMA. 
Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 987151 ]
♥ SMS/WhatsApp : 0164225314
♥ fbfanpage:SantaiVitamin
♥ Instagram: shakleebangi_bynida


No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...