Orang Pertama Kongsikan Vitamin

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.



Dulu makan sorang sorang ja suplement.takde orang yang sudi nak join..sebab nak try dululah ok ke tak cikli ni.ke sama je dengan yang lenlain.

I tak mau rekomen kalau tak bes.naya kat orang.

Bila dah sendiri rasa...daha dapat kesan wow tu kan jadinya sampai ke hari ni jadi tak boleh brenti sharing😝😝

Ade saka weh cikli nih.sampai lani telekat dan tak mau pandang lain.

Lepas tu kita takleh duduk senang hati bila kita dah makin sihat tapi tak cerita kat orang terdekat dengan kita.gatal je mulut ni nak cerita.

Mangsa utama mestilah suami sendiri la kan.

Suami mama jenis melekat kat raket badminton dan bola. Ade masa dia g main. Balik tu mesti badan penat. Esok nak kerja pulak.saje je acah acah bagi ostematrix.nah..telan nih. Esok nescaya badan rasa segar. Senang nak bangun.

Esok tu dia tanya balik..ada tak vitamin supaya kuat masa bersukan?. Ha sudahhhh.

Kau nampak..racun mama bagi tu mujarab ok.

Dan bukan takat vitamin kuat sukan ja dia rajin telan sekarang.VITALEA.VITAMIN C.PERFORMANCE DRINK.OSTEMATRIX.CAROTOMAX. semua dia sapu.

Alhamdulilah..saya tahu dia sihat.dan saya nampak dia sihat.moga sentiasa sihat sampai akhir hayat.

NAK SIHAT SAMA-SAMA?JOM HUBUNGI SAYA.


PENGEDAR SAH SHAKLEE TAMAN IMPIAN PUTRA/ BANDAR SERI PUTRA/ BUKIT 

MAHKOTA/ BANGI LAMA. 
Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 987151 ]
♥ SMS/WhatsApp : 0164225314
♥ fbfanpage: santaivitamin
♥ Instagram: shakleebangi_bynida





No comments:

Post a Comment

kanser hati