Mentor Bisness Yang Hebat

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.



Alhamdulillah.Allah temukan bonda dan apak yang hebat. Banyak sangat dapat ilmu daripada deorang. Mula mula buat dulu zero..hitam dan kelam. Lama lama adelah cahaya sikit nak menerangi jalan.

Deorang ni fulltime shaklee leader baru je 4 5 tahun kebelakang. Coaching hujung jari saje.kami banyak communicate dari wasap saje, webinar.fb group.

Semua info mmg pantas dapat.

Memang cari mak yang duk dekat dekat je masa nak cari upline dulu. Dan alhamdulillah terjumpa bonda. 

Senang sebenarnya duk dekat.boleh jumpa laga pipi selalu kan.hi6

Tapi jangan risau. Bonda dan apak ni ade anak hampir seluruh Malaysia taw. Ligat beliau bukak cawangan. Sebab sekarang bukan susah pon nak train dari jauh.semua hujung jari je kan.. Tapi kalau duk dekat memang satu bonus lah.

Yang jauh jauh tu macam sabah dan sarawak memang bonda dan apak akan terbang ke sana jugak bertemu mata lah sekali sekala.begitu gigih deorang nih. Tak pernah abaikan anak anak.

Tapi yang paling bagi maksud mendalam bila deorang ni selalu ingatkan tentang kerohanian. Sebab orang berniaga tak macam orang makan gaji. Memang tiap tiap bulan dia tahu berapa rm parking dalam akaun.tapi tak kami.
Ada sale up n down.

Kalau up bersyukur.kalau down.cek balik kat mana yang silap..solat lambat ke. Kurang doa dan usaha ke. Kena cek balik anda ditahap mana.

Pergantungan kat Allah tu sangat kuat. Kalau nak rasa meh bisnes meh.kau dapat singgit pon syukur gile!

Memang.masuk dalam bidang ni banyak didik jiwa. Banyak sangat. Payah nak cerita kalau kita dalam kasut yang berbeza.

Tq apak dan  bonda.sebab selalu jadi lilin untuk kami.moga berbahagia dunia akhirat.amin

NAK JOIN KELUARGA BESAR KAMI YANG HAVOC? JOM HUBUNGI MAMA CECEPAT.


PENGEDAR SAH SHAKLEE TAMAN IMPIAN PUTRA/ BANDAR SERI PUTRA/ BUKIT 

MAHKOTA/ BANGI LAMA. 
Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 987151 ]
♥ SMS/WhatsApp : 0164225314
♥ fbfanpage: santaivitamin
♥ Instagram: nidafirdaus_shaklee


No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...