Keuntungan Berganda Apabila Anda Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Anda belum mendaftar sebagai ahli Shaklee?. Lebih-lebih lagi bagi anda yang memang pelanggan setia menggunakan vitamin semualajadi Shaklee. Jika belum saya cadangkan untuk berbuat secepat mungkin kerana banyak kelebihan bagi pengguna setia shaklee.

Ini adalah kerana bermula pada 1 April 2014, pihak Shaklee Corporation telah mengeluarkan notis melarang para SID yang berdaftar menjual produk shaklee di bawah harga runcit kepada pelanggan yang tidak berdaftar di bawah Shaklee.

Harga ahli adalah EKSKLUSIF kepada ahli sahaja dan saya cadangkan anda daftar sebagai ahli untuk menikmati harga yang lebih murah daripada harga runcit/pasaran.


KEUNTUNGAN BERGANDA APABILA ANDA MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

Yang pertama mestilah anda layak untuk membeli barangan Shaklee dengan harga ahli. Jika tawaran ini buatkan anda tidak terlalu teruja tapi biladifikirkan, anda akan mendapat harga yang murah dan tidak perlu tawar-menawar ketika proses pembelian dengan para SID. Kerana diskaun diberikan adalah terendah untuk ahli iaitu jimat 15-20% daripada harga runcit. 

Selain itu juga, anda turut mendapat ID sendiri selepas mendaftar sebagai ahli. Ia umpama lesen pertama bagi anda untuk menikmati kelebihan yang lain. Apabila anda membeli sebarang produk shaklee, anda secara automatik akan mengumpul mata/points anda sendiri. selepas points cukup, ia akan ditukarkan kepada wang ringgit dan akan dibayar melalui akaun atau pun cek.

Faedah Tambahan yang Lain:

1. Anda boleh menggunakan sistem pesanan online yang mudah iaitu www.shaklee2u.com.my untuk membuat apa-apa pesanan. Ia umpama akaun online anda sendiri. segala maklumat akan disimpan disini.

2. Anda boleh berniaga secara dropship jika anda berminat untuk menjalankan perniagaan secara sampingan. Anda tidak perlu bersusah payah untuk menyimpan stok dan membuat pengeposan barang kerana pihak Shaklee akan melakukan di pihak anda.

3. Anda boleh menggunakan sistem e-sell iaitu pelanggan boleh membeli terus tanpa menghubungi anda.

4. Anda tidak perlu membuat pembelian pada jumlah tertentu untuk kekal sebagai ahli.

5. Anda tak perlu ada downline kerana bonus shaklee adalah 100% usaha anda.


Cara untuk Mendaftar Keahlian Shaklee

Terdapat 2 cara untuk anda mendaftar sebagai ahli Shaklee iaitu:

1. Register Keahlian dengan Yuran Keahlian
Untuk mendaftar keahlian Shaklee tidak memerlukan modal yang besar, anda hanya perlu membuat bayaran berjumlah RM 80.00 sahaja untuk seumur hidup. Ia adalah pendaftaran secara online dan RM 10 perlu ditambah untuk kos penghantaran Shaklee Kit ke seluruh Malaysia dan RM 20 untuk Sabah dan Sarawak.

2. Keahlian Percuma dengan Pembelian sebanyak 200uv
Bagi yang ada bajet lebih atau mengumpul pembelian bersama kawan-kawan atau saudara mara, anda bolehlah mengumpul mata sehingga 200uv. Setiap uv dikumpul adalah daripada produk yang anda beli. Dan ini bermakna anda tidak perlu membayar keahlian berjumlah RM 65 itu.

Anggaran bajet 200uv ialah RM 650.++. mungkin kurang atau lebih bergantung kepada barang-barang yang anda beli itu asalkan point UV anda mencapai 200uv. Satu lagi kebaikan membuat pembelian ini ialah, anda akan menerima bonus sebanyak RM30.++ pada bulan berikutnya, jadi anda jimat RM65.00 untuk yuran keahlian, BONUS RM30, dan anda juga akan menikmati UNTUK RUNCIT jika anda membuat pembelian untuk tujuan bisness.

Anda sudah JIMAT RM 100.++ untuk pilihan ini.


Cadangan pembelian untuk mengumpul 200uv ialah:

1. Beli 2 BOTOL VIVIX = 236UV
2. Beli 3 KOTAK KOLAGEN POWDER = 222UV
3. Beli 6 CANISTER ESP = 234UV
4. Mana-mana set lain yang boleh mencapai 200uv

p/s: KOS PENGHANTARAN ADALAH SAMA IAITU RM10.60 DI SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA DAN RM20.00 UNTUK SELURUH KAWASAN SABAH DAN SARAWAK.

PEMBELIAN RM800.00 DAN KEATAS ANDA LAYAK MENDAPAT POS PERCUMA KESELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH DAN SARAWAK.


Details yang diperlukan untuk pendaftaran keahlian ialah:

1. Nama:
2. I/C No:
3. Nama Penuh Suami dan No IC Suami:
4. Alamat Surat Menyurat:
5. Alamat Pengahantaran (Jika tidak sama seperti di atas):
6. No Akaun Bank dan Nama Bank:
7. Alamat Emel:

 Bagi yang ingin mendaftar sendiri di Branch Shaklee, anda hanya perlu membeli borang pendaftaran sebanyak RM 3.00 di kaunter. Isikan maklumat yang berkaitan berserta ID saya 987151 (Harisatun Nida bt Abd Rashid) sebagai penaja anda. Buat pembayaran RM65.00 atau buat pembelian barangan berjumlah 200uv untuk keahlian percuma. Anda akan membawa pulang satu member kit shaklee.

Buatlah pilihan yang bijak dan hubungi saya di talian 0164225314 untuk sebarang pertanyaan.

Jika anda serius untuk menjana pendapatan bersama shaklee, inilah masanya. Daftarlah bersama saya. Insyaalah mama akan coaching anda dan kita sama-sama berjaya dengan Shaklee ini. Anda juga tidak ketinggalan untuk menyertai coaching-coaching hebat dari leader-leader lain. Insyalah kita sama-sama tempa kejayaan dalam arena ini.

HUBUNGI SAYA JIKA ADA SEBARANG KEMUSYKILAN. HUBUNGI SAYA HARI INI.


PENGEDAR SAH SHAKLEE TAMAN IMPIAN PUTRA/ BANDAR SERI PUTRA/ BUKIT 

MAHKOTA/ BANGI LAMA. 
Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 987151 ]
♥ SMS/WhatsApp : 0164225314
♥ fbfanpage:SantaiVitamin
♥ Instagram: shakleebangi_bynida


No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...