Penting Vitamin Ada Landmark Study

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.


Tak semua pengeluar vitamin@produk kesihatan buat landmark study gile gile kat produk deorang. Kalau ade pon just buat buat je.
.
Kenapa penting?
Pihak shaklee mintak pihak yang ketiga cek vitamin dia selamat ke tak. Bayangkan pihak ketiga yang takde kaitan pun dengan shaklee.
.
Ia ibarat MENJERUT LEHER sendiri.jika suplement tu tak selamat, pihak shaklee tak boleh keluarkan produk tersebut hingga disahkan SELAMAT.
.
Penting taw sebab orang dapat penyakit hari ni bukan sebab makanan dia makan semalam.

Tapi apa yang dia makan 5 tahun kebelakang.makan junkfood yang sedap tu bebanyak semalam bukan terus jadi kanser hari nih. Efek jagkamasa panjang.
.
Cuba cek hari hari awak cukup tak ambik nutrien.hari nih memang tak rasa.tapi cuba compare masa kita umur 18 dan umur sekarang..apa yang kita rasa pda kesihatan.makin up ke down?
.
Pilih makanan yang betul dah lifestyle yang sihat ya.


No comments:

Post a Comment

kanser hati