Penting Vitamin Ada Landmark Study

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.


Tak semua pengeluar vitamin@produk kesihatan buat landmark study gile gile kat produk deorang. Kalau ade pon just buat buat je.
.
Kenapa penting?
Pihak shaklee mintak pihak yang ketiga cek vitamin dia selamat ke tak. Bayangkan pihak ketiga yang takde kaitan pun dengan shaklee.
.
Ia ibarat MENJERUT LEHER sendiri.jika suplement tu tak selamat, pihak shaklee tak boleh keluarkan produk tersebut hingga disahkan SELAMAT.
.
Penting taw sebab orang dapat penyakit hari ni bukan sebab makanan dia makan semalam.

Tapi apa yang dia makan 5 tahun kebelakang.makan junkfood yang sedap tu bebanyak semalam bukan terus jadi kanser hari nih. Efek jagkamasa panjang.
.
Cuba cek hari hari awak cukup tak ambik nutrien.hari nih memang tak rasa.tapi cuba compare masa kita umur 18 dan umur sekarang..apa yang kita rasa pda kesihatan.makin up ke down?
.
Pilih makanan yang betul dah lifestyle yang sihat ya.


No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...