Cara Paling Berkesan Atasi Ekzema pada Bayi


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.



Hari ni mama nak bagi testimoni ekzema. Biasa ekzema serang budak-budak dan wanita. kalau kanak-kanak tu kesian, kadang masa tidur garu tak sedar sampai berdarah. kalau berpeluh?.. lagi kesian kan.

Testimoni dari seorang ibu bila bagi minyak ikan anak dah tak ekzema dah dan boleh makan seafood.

Alhamdulilah.

Kalau baby bawah setahun ekzema mak boleh telan minyak ikan dan breast feed macam biasa.
"Suka dengan omega. kontrol ekzema anak. dulu kena pantang seafood sekarang anak boleh makan sea food. makan omega dan ostematrix masa preggy memang mudah melahirkan. kalau baby tengah ekzema, mak telan omega juga. sangat membantu kur
angkan ekzema pada baby" Atiqah Aziz. 


Hubungi saya untuk hidup lebih sihat.

PENGEDAR SAH SHAKLEE TAMAN IMPIAN PUTRA/ BANDAR SERI PUTRA/ BUKIT 

MAHKOTA/ BANGI LAMA. 

Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 987151 ]
♥ SMS/WhatsApp : 0164225314
♥ fbfanpage: santaivitamin
♥ Instagram: shakleebangi_bynida

No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...