Bacaan Kencing Manis Menurun dengan Vivix

KENCING MANIS KALAU TAK DI ATASI SEGERA AKAN MENYEBABKAN KEROSAKAN BUAH PINGGANG DAN ORGAN-ORGAN LAIN

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.


Hari ni saya nak kongsikan tentang bacaan gula pesakit kencing manis telah turun setelah mengamalkan vivix selama dua minggu yang telah diperkenalkan oleh anak saudara beliau sendiri. Keluarga pesakit ni memang ada sejarah kencing manis dan bila dah ada sejarah maka risiko seseorang itu terkena penyakit ini adalah lebih tinggi.


Jom kita ikuti kisah beliau yang telah berjaya menurunkan bacaan gula kencing manisnya.


[KADAR KENCING MANIS MENURUN SELEPAS 2 MINGGU AMALKAN VIVIX]


.
Assalamualaikum. Ini Maksu saya. Adik bongsu mak. Mak kata family mak memang ada kencing manis. Penyakit keturunan. Bila kena kencing manis confirm lah sangkut buah pinggang kan. Seram tahu tak. Hahaha.. kena prevent dari sekarang ni.
.

Bulan lepas melawat Cu, bila nak balik tu Cu kata nak beli Vivix. Untuk buah pinggang. 26/9/2016 hantar Vivix ke rumah Cu. Lepas explain semua terus gerak pegi kerja sebab dah lambat. 2 minggu lepas tu Whatsapp Cu balik nak followup OK ke tak makan Vivix tapi 25/10 baru Cu reply. Hahaha..


[KENCING MANIS TURUN DARI 20 KEPADA 10]
.
Alhamdulillah terkejut dan bersyukurnya kencing manis Cu turun dari 20 kepada 10. Belum lagi tahap normal but its going there. Syukuuurrr sangat. Itu selepas sebotol Vivix. Bila sendiri dah rasa bagusnya Vivix ni, mesti akan repeat nak Vivix lagi. 


[BADAN RASA SEDAP DAN MAKIN SIHAT]

And yes, Cu repeat her second Vivix! Bila hantar Vivix kat Cu 27/10/2016, Cu pun nampak lebih sihat, muka lebih ceria. Cu kata badan pun rasa sedap sihat. Siap boleh kejar-kejar dengan angsa.


[VIVIX TINGKATKAN FUNGSI OTAK]

Sejak kebelakangan ni Cu ada masalah untuk bertutur dengan baik. Cu tak sihat and tend to lost her vocabulary at times. Tapi bila jumpa Cu hari tu dah lancar sikit. Lebih baik dari sebelum ni. Sebelum ni baca dan promote Vivix membantu meningkatkan fungsi otak. Tapi sekarang dah nampak sendiri dan semakin yakin dengan Vivix. Dengan izin Allah, what Vivix did worth the price!


Alhamdulillah. Kita tumpang gembira apabila dapat bantu orang makin sihat dengan kebaikan vivix. Lagi-lagi orang yang dekat dengan kita, orang yang kita sayang kan.

Jadi sesiapa yang mempunyai ibu bapa atau sesiapa sahaja yang menghidap kencing manis bertindaklah segera kerana kencing manis adalah satu penyakit yang akan merosakkan organ-organ seperti buah pinggang, saraf mata yang boleh menyebabkan buta, luka lambat baik dan sebagainya yang kita tak jangka.

Jika memilih untuk berdiam diri, bersedialah untuk mengalami kerosakan demi kerosakan.

Anda boleh hubungi saya untuk konsultation dan insyaallah saya akan membantu anda sehabis baik.
Salam Sayang.


PENGEDAR SAH SHAKLEE TAMAN IMPIAN PUTRA/ BANDAR SERI PUTRA/ BUKIT MAHKOTA/ BANGI LAMA. 
 
Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 987151 ]
♥ SMS/WhatsApp : 0164225314
♥ fbfanpage: santaivitamin
♥ Instagram: nidafirdaus_shaklee
 

No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...