Siapa Perlu Ambil Meal Shake Shaklee

Mealshake Shaklee serbuk protein soya perasa vanilla yang sangat sedap! Dilengkapi dengan 24 jenis vitamin dan 19 jenis vitamin utama dan mineral menjadikan ia vitamin lengkap untuk anda seisi keluarga. Tapi siapa yang sesuai untuk ambil mealshake? Jangan risau, mealshake sesuai diambil oleh segenap lapisan masyarakat bermula umur 1 tahun ke atas.




Jom kita lihat siapa yang sesuai mengambil Mealshake Shaklee ini.



Siapa yang sesuai ambil Meal Shaklee?

  • Bayi bermula 1 tahun dan keatas

  • Sumber utama vitamin untuk kanak-kanak

  • Penggalak bagi anak yang kurang selera makan

  • Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan

  • Ibu hamil yang mempunyai alahan yang teruk dan sukar untuk makan hidangan lengkap dan seimbang

  • Mereka yang mengalami masalah menelan dalam bentuk pil

  • Warga emas

  • Orang dewasa yang sibuk untuk menyediakan breakfast ( kerana Meal Shake mempunyai nutrient yang lengkap)

  • Anak kecil yang kerap demam, selsema (bagus untuk menguatkan system imunisasi badan)

  • Kanak-kanak yang obes atau berat badan yang berlebihan

  • Ibu-ibu mengandung, menyusu, pesakit dalam proses pemulihan operation

  • Mereka yang inginkan kulit yang cantik, ingin kekal sihat yang tak gemarkan supplement dalam bentuk pil atau tablet

  • Mereka yang ingin menambahkan berat badan. Hanya 120 kalori dalam setiap hidangan

  • Iainya sesuai bagi semua peringkat umur.


Kebaikan lain MealSshake pula ialah:

Antara kelebihan lain Meal shake ialah:

  • Rasa vanilla yang harum pasti memikat selera anak-anak

  • Sesuai diambil untuk kanak-kanak untuk umur setahun dan keatas

  • Sesuai untuk seisi keluarga

  • Boleh menjadi instant breakfast sekeluarga

  • Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, fiber, protein dan mineral serta kalsium yang penting untuk tumbesaran anak-anak

  • Meal shake memberikan tenaga dan menguatkan system pertahanan badan kanak-kanak

  • Memberi kecergasan dan meningkatkan kesihatan

  • Mengurangkan alahan, eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa

  • Meningkatkan selera makan anak-anak

  • Jika anak kerap demam, akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa

  • Pilihan yang terbaik bagi anak-anak yang tidak pandai menelan supplement berbentuk pil atau tablet

  • Menangani masalah sembelit anak-anak

  • Amat sesuai untuk kanak-kanak obesity


Meal Shake merupakan makanan yang lazat, berkhasiat serta amat mudah disediakan pasti akan menjadi minuman kegemaran keluarga:


  • Sarapan yang berkhasiat

  • Sarapan yang amat mudah

  • Sarapan yang mampu dibeli

  • Hidangan segera untuk para atlet

  • Hidangan yang ideal, rendah lemak dan kolestrol


Harga Meal Shake

Berapa harga Meal Shake ni?. HANYA RM 114 SAHAJA UNTUK 1 CANISTER SEBERAT 455GM. Dan penyediaanya hanya 1 sudu teh sahaja sehari. JIMAT BUKAN?

Amat menjimatkan dibandingkan dengan bil klinik atau hospital setiap kali anak tak sihat. Lagipun jika anak tak sihat memanjang akan turut mengganggu tumbesaran mereka. Kesihatan anak tak dapat dibeli dengan wang ringgit, tetapi dengan wang, kita dapat laburkan sebaiknya untuk kesihatan anak-anak.



Apa kata ibu-ibu yang berpuas hati dengan Meal Shake?


Genne-v Goh Ai Ian 

Testi ipar saya sendiri..anak buah (sebelah suami) menghidap asma sejak baby lagi. Adik ipar bagi anaknya ni minum melashake + Omega Guard sejak 2 thn. Syukur, sekarang asma dah kurang, tak perlu pergi ambil ubat dan pam di hospital lg. pastu sy pun start bagi anak minum mealshake atas masalah kurang berat badan dan sering demam. Selepas 1 bulan dah Nampak perubahan, anak dah jarang demam. Kalau demam pun sekejap saja dah sembuh. Selera makan pun bertambah. Dulu sudah nak bagi anak susu, kena tunggu malam baru nak minum. Sekarang dah pandai minta susu dah. Last month p check klinik, berat dah melepasi garisan kuning. 


Noor Sriwani Safee 

Adik yang suka minum minuman yang ada meal shake.. kakak dia tak suka..dah cuba mcm2 cara. Amsih belum dapat memikat kakak unutk minum mealshake..dulu kalau kakak atau adik sakit mesti berjangkit mereka berdua. Mesti dua-dua kena gi klinik or hospital. Tapi sekarang adik macam ada banteng kena jangkitan..kalau kakak sakit sekarang adik x kena sakit. So agak melegakan si ibu dia. Apa pun saya akan cuba memikat hati kakak untuk minum mealshake agar di boleh kuat dan sihat macam adik. 


R.u Adyani Ab Rahman 

Testi adik sendiri, 12 tahun , minum meal shake semasa bulan puasa, (waktu sahur) beritahu emak tak rasa lapar dan tak mengantuk di sekolah. 


Nazeha Badery 

Sepupu saya cuba meal shake untuk anak dia umur 1 tahun lebih sebab kurang selera makan. Seminggu lepas minum melashake selera makan anak bertambah dan xda masalah sembelit. Ada satu masa anak dia sakit tapi still cergas dan selera makan. 


Lela Irham’s 

Anak x benti makna bila minum mealshake..nak memerut pun senang kalau tak struggle tgk dia meneran

Saya dah bau keharuman meal shake ni! Anda tunggu apa lagi? Oderlah sekarang Meal Shake anda. Hubungi saya untuk consultasi percuma anda!

Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 987151 ]
♥ SMS/WhatsApp : 0164225314

♥ fbfanpage: santaivitamin












No comments:

Post a Comment

Cara Atasi Sakit Lutut dan Selalu Letih dengan Berkesan

Masalah obesiti atau mempunyai berat badan yang berlebihan banyak mengundang pelbagai masalah kesihatan. Satu kajian yang dijalankan oleh...