JERAWAT HILANG DENGAN SET CANTIK SHAKLEE“Saya bersyukur sangat kerana Shaklee telah membantu saya dalam mengatasi kulit muka yang ditumbuhi jerawat yang teruk. Kini jerawat teruk bagaikan membakar wajah saya telah hilang selamanya”.

Alhamdulillah gembira tak terkata Puan Lisa Laing pengguna SET CANTIK SHAKLEE. Beliau antara pengguna yang bertuah kerana mempercayai Shaklee untuk mengembalikan wajahnya seperti sediakala.

Jom ikuti kisah manis Puan Lisa Laing setelah menggunakan SET CANTIK SHAKLEE.

Puan Lisa Laing seorang ibu dan surirumah sepenuh masa. Pengalaman beliau bersama Shaklee sangat menggembirakan dan mendapat kembali keyakinan dirinya untuk berhadapan dengan orang ramai kembali. Tiada lagi rasa benci dan rendah diri setiap kali melihat diri sendiri.

Perkongsian Puan Lisa adalah berkisar tentang kulit wajahnya yang bermasalah teruk selepas beliau melahirkan anak yang pertama pada November tahun 2010. Wajah yang bebas jerawat dan licin berubah secara tiba-tiba, dipenuhi jerawat dengan teruk. Lebih parah lagi ia sakit bagaikan dibakar semasa dicuci.

Beliau terpaksa menghabiskan ratusan ringgit mencuba pelbagai jenis produk untuk mengubati masalah jerawatnya, namun tidak juga sembuh. Bahkan lebih banyak lagi jerawat yang muncul, kemerahan dan sakit semasa dicuci.

Beliau juga pernah berjumpa dengan doktor pakar kulit swasta. Menurut doktor, masalah jerawatnya disebabkan oleh Hormon Exchange selepas bersalin. Ubat yang diberikan oleh doktor memang membantu, tetapi terpaksa ambil berterusan, bila tidak diambil jerawat akan muncul dan semakin teruk. Tambahan lagi follow up sebanyak dua kali sebulan juga turut menelan belanja ratusan ringgit tetapi keadaannya tetap sama.

Penderitaan Puan Lisa berakhir sehinggalah beliau tergerak hati untuk melayari internet untuk mencari penyelesaian. Beliau terbaca banyak testimony berkaitan kebaikan produk Shaklee dan mencubanya sendiri pada tahun 2012.

Dan kesannya? Sangat menakjubkan! Beliau sangat bersyukur kerana Shaklee dapat membantunya dalam mengatasi masalah kulit muka yang ditumbuhi  jerawat teruk. Kini, beliau bagaikan terlepas daripada mimpi ngeri apabila jerawat teruk telah hilang buat selamanya.

Rentetan daripada itu, beliau tidak menoleh ke belakang lagi dan teruskan mengambil Shaklee sebagai makanan kesihatannya. Kini kulit mukanya bebas jerawat dan makin sihat. Dan paling menggembirakan beliau, beliau tidak perlu mengenakan makeup tebal bila berjumpa dengan kawan-kawannya.

Antara produk yang telah menjadi ‘HERO’ menyelamatkan wajah Puan Lisa ialah:
ESP dan Vitamin C, Alfafa, GLA, Vitamin E dan Enfuselle Gel Cleansing.

Wah…banyaknya! Saya tiada bajet untuk memiliki kesemua ini.
Jangan bersedih. Menurut puan Lisa, beliau hanya mengambil Vitamin C dan ESP sahaja pada awalnya. Kemudian beliau beransur-ansur membeli vitamin yang lain mengikut bajet yang beliau miliki. Yang penting beliau TEKAD untuk mengembalikan wajah beliau kepada asal dan lebih sihat. Setelah mengikuti kisah Puan Lisa diharap ia dapat membantu anda diluar sana yang mengalami masalah yang serupa untuk tampil lebih berkeyakinan dan amat penting sekali untuk kesihatan badan kita.

Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 987151 ]
♥ SMS/WhatsApp : 0164225314
♥ fbfanpage: santaivitamin
No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...