Kelebihan ESP Untuk Kulit Anjal

ESP produk yang sentiasa menambat hati pengguna. Dan bulan Mac 2016 ibarat bulan jatuh keriba bagi penggemar ESP. KENAPA? Sebab pihak Shaklee berbesar hati untuk adakan promosi ESP!. Beli 6 dapat 7 tong. Dan beli 2 tong off 5%. 

Inilah masa yang sangat sesuai untuk kita semua yang telah jatuh cinta dengan ESP untuk memborong ESP di Branch-branch berdekatan atau buat pembelian melalui system online www.shaklee2u.com.my.

ESP ramai yang pilih untuk dapat kulit cantik, gebu dan cerah berseri. Kata mereka kulit kurang berminyak, tona sekata dan jerawat cepat kecut. Parut juga senang nak hilang. Bukan di muka sahaja tapi seluruh anggota badan.

Antara sebabnya, ESP menggantikan sel-sel kulit mati kepada sel-sel baru, kan protein tu makanan sel. Bila cukup makanan sel pun segar bugarlah. 

Semakin cepat sel ditukar, semakin cepatlah kulit dirawat. Bonus sampingan yang bakal kita dapat ialah kurus secara sihat!

Bagi yang kulit kusam pula, jangan putus asa. ESP boleh mengembalikan kulit kembali licin dan berseri. Lagi elok ambil ESP dengan Vitamin C. ESP menggantikan sel-sel baru, manakala VITAMIN C pula menghasilkan kolagen. Satu gandingan yang mantap sekali.

Untuk jeragat, pigmentasi pada kulit, ESP juga tidak mengecewakan!

Mari kita selusuri apa kata mereka yang telah berpuas hati dengan Shaklee:



"Salam, setelah sekian lama.sy dah bersedia nak share testimoni diri sendiri..ehem..malu pun ada..pic before taken masa May 2012, baru start ambik Set B..teruk sangat muka..merah dan bengkak2..jerawat on and off..bila period lagi la kuar mcm buh baja..

Berkat kesabaran, saya nak maintain dengan Shaklee juga...so saya maintain dengan Vit B Compleks, Vit C, Vitalea, Alfafa, Esp untuk kulit. Supplement lain sy amik Omega dan Oste..pada saya Alfafa yang paling banyak membantu saya dari segi jerawat dan alahan pada makanan laut...kebaikan lain, bab lawas jagan cakap la, ekzema pn settle..."



"Saya nak share feedback saya selepas hampir sbulan guna Shaklee trial pack vit b compleks, vit c dan vit e + Omega Guard. Mungkin ada yang ckp saya baru 21, so tak perlu makan supplemen tu ini. tapi saya sangat concern tentang kesihatan sebab prevention is better than cure.

 Muka saya jenis combination dan acne prone skin terutamanya kat area dahi. masa PMS memang stress sebab acne banyak kat area dahi. tumbuh bukan main subur, nak hilang bukan main lama pastu tinggal parut. Area pipi pulak kering dan bila saya apply medium coverage foundation, jadi tak rata dan lepas 2 3 jam muka jadi tak bes.

Alhamdulillah dengan izin Allah, tak sangka nampak kesan dalam sama 2 minggu lepas amalkan Shaklee. PMS bulan ni tak keluar jerawat banyak macam sebelum-sebelum ni, kakak pun tegur bila saya lepa pakai foundation, muka nampak glowing dan falwless. padahal pakai medium type foundation je. tapi akhir-akhir ni keluar rumah cuma pakai sunblock dan jarang pakai foundation kecuali ada special event je. 

gambar kiri masa blulan Feb 2012 dan kanan msa Jun 2012. muungkin tak banyak chages tapi i'm just sharing. i'm very happy dengan may skin now and looking forward to try another shaklee supplemens."


"Salam. saya nak share pengalaman saya menggunakan ESP...pada asalnya sy amek ESP ne sbb nk pekatkan susu supaya anak tak bergayut lama..

Tp bila dah 4 bulan sy ambik ESP ne baru saya perasan, kulit muka saya bertambah gebu n berseri...tu pun sebab ditegur oleh husband dan adik beradik.. lepas tu kulit tak berminyak sgt mcm dulu...

Jerawat pun susah nak timbul, if ade pun mesti cepat surut n yang paling bes... dari saya kecil mata bawah ade dark circle..tp skrg macam tak acaye, takde dark circle pun dekat keliling mata...thanks shaklee coz semua produk dari shaklee tak pernah mendukacitakan." 



Seronok kan bila baca feedback-feedback yang positif dari pencinta ESP. Nak rasai keajaiban tepung putih? Inilah masanya untuk bertindak!




Sentiasa NATURAL, SELAMAT DAN BERKESAN.
Jom hubungi saya untuk dapatkan konsultasi dan harga yang menarik!
nak jah lebih murah? kita ada caranya.
Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 987151 ]
♥ SMS/WhatsApp : 01123643327
♥ fbfanpage: santaivitamin



No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...