Cara Dapatkan Kulit Sihat Berseri Tanpa Belanja Besar

Assalamualaikum. Selamat petang semua. Ok hari ni jom kita cerita cara untuk dapatkan kulit wajah yang sihat dan berseri-seri tanpa belanja yang besar!. Sebab A TO Z boleh buat di rumah sahaja.

Masalah kulit yang biasa yang menjadi dilema dikalangan kita semua seperti kulit kusam, kulit kerikng bersisik, berjerawat batu atau jerawat pasir, jeragat dan tona kulit tak sekata. Masalah-masalah ini sering menghantui kita sampaikan rasa rendah diri, serba tak kena, malu nak jumpa sesiapa pun.



Tapi ada cara mudah yang boleh SELESAIKAN MASALAH diatas dengan senang dan berkesan iaitu Vitamin C dan Pencuci Nutriwhite Shaklee. Dijamin tiada bahan kimia terlarang, semulajadi dan mesra kulit. Dan ia adalah hasil kajian saintis Jepun dan Amerika selama 3 tahun dan 16 bahan semulajadi telah terpilih.


VITAMIN C MAKANAN TERBAIK KULIT

Tahukah anda bahawa suntikan vitamin c di pasaran tidak pernah mendapat kelulusan KKM?. Ia sangat membahayakan kesihatan sesiapa sahaja yang mengambil suntikan vitamin c. Jadi, sebagai alternatif, anda boleh mengambil vitamin c berbentuk suplement.

Vitamin C Shaklee bukan sahaja membantu mengatasi rasa letih malah membekalkan kolagen yang baik kepada kulit kita. Kolagen membantu sel dalam badan lebih sihat dan tingkatkan sistem imun manusia juga.

Dilengkapi dengan sistem Sustained Release yang pertama seumpamanya di dunia, iaitu dilepaskan dalam badan secara perlahan-lahan sebanyak 100mg setiap jam untuk satu tablet untuk membolehkan vitamin C sentiasa berada dalam badan kita.
Memandangkan vitamin C mudah musnah dan tidak dapat disimpan lama dalam badan, maka teknologi Sustained Release adalah sangat diperlukan.

Satu tablet vitamin C Shaklee bersamaan dengan 7 setengah biji oren.
Vitamin C Shaklee didatangkan bersama-sama dengan bioflavonoid iaitu bahan penting yang akan membantu penyerapan vitamin C dengan lebih baik.

Vitamin C Shaklee ini berharga RM92.50 untuk 180biji. Bermakna anda cuma perlu membayar RM0.51 untuk sebiji pil Vitamin C Shaklee yang bersamaan dengan khasiat 7 setengah biji oren. Bukankah sangat berbaloi-baloi? Di samping itu, hakikat Vitamin C Shaklee ini boleh bertahan sehingga 6 bulan cuma memerlukan anda membelanjakan RM15.41 untuk bekalan vitamin C sebulan!! Kebaikan berganda-ganda bukan? 
 

PENCUCI MUKA NUTRIWHITE GENTLE DEEP 



Kalau nak tahu, pencuci muka nutriwhite ni sangat-sangat hot!..kalau tak hot takkan HQ xde stok berbulan-bulan?. Ramai diluar sana yang tak nak lepaskan peluang guna pencuci muka yang hot lagi menjimatkan ini. Nak tahu apa kelebihan yang telah menjadi mencuri hati pengguna nutriwhite?


KELEBIHAN GENTEL DEEP CLEANSER NUTRIWHITE
 
Seperti namanya, Gentle Deep Cleanser Nutriwhite membersih kulit wajah dengan lembut, meresap jauh ke dalam untuk menanggalkan kotoran dan sel kulit mati.

  • Tidak membuatkan kulit kering atau pedih selepas dicuci.
  • Diperbuat daripada 16 estrak tumbuh-tumbuhan terpilih tanpa kandungan yang merbahaya yang merengsakan kulit.
  • Rumput laut menanggalkan kotoran, menggelupaskan kulit-kulit mati dan menegangkan kulit.
  • Alga hijau melembabkan kulit dan membersihkan jauh ke dalam liang-liang kulit untuk menghapuskan toksin . strawberi begonia mencerahkan dan meratakantona kulit.
  • Tidak mengandungi bahan pewangi yang boleh merengsakan kulit sensitive.
  • Mencerahkan wajah, membuang whitehead dan blackhead dengan segra, menghilangkan jerawat serta parut jerawat.
  • Yang paling bes, ia menjimatkan, satu tiub secara purata boleh diguanakn sehingga 10 bulan..LAMAKAN! 

Apa kata mereka yang berpuas hati dengan Pencuci Nutriwhite Shaklee:

Testimoni 1

" Nutriwhite untuk normal skin. kulit saya combination. saya guna pencuci muka, day cream saya guna nutriwhite punya...best..duk pantai dari pagi sampai 12 noo. alhamdulillah...sun burn sikit je...xpercaya gak".

"I pakai nutriwhite full set...Alhamdulillah penggunaan yg konsisten dah menambahbaik kulit muka. Kalau setakat jerawat sebutir dua x yah pakai enfuselle. pakai je nutriwhite. kelembutan dia lain."

"cleanser nutriwhite sy pakai dulu tahan selama setahun...sebb guna sikit je dah buih byk...skrg dah tukar pncuci muka enfuselle"





Testimoni 2


Testimoni 3

 
Senangkan untuk dapatkan kulit wajah yang berseri tanda keluarkan belanja yang besar. Jadi tunggu apa lagi? Jom buat pelaburan yang kecil untuk kesan yang besar!


INGIN PENJIMATAN HINGGA 15-20% JAUH LEBIH MURAH DARI HARGA BIASA?. HUBUNGI SAYA SEKARANG! 
 
PENGEDAR SAH SHAKLEE TAMAN IMPIAN PUTRA/ BANDAR SERI PUTRA/ BUKIT 

MAHKOTA/ BANGI LAMA/ UKM/ BANGI AVENUE
 
Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 987151 ]
♥ SMS/WhatsApp : 0164225314
♥ fbfanpage: santaivitamin
♥ Instagram: shakleebangi_bynida









No comments:

Post a Comment

Cara Mudah Hamil untuk Wanita yang Mengalami PCOS

Mengalami PCOS atau Sindrome Ovari Polikistik amat menggerunkan lebih-lebih lagi kepada wanita. Tunggu dulu, sebenarnya PCOS bukanlah berma...