Tingkatkan Kesuburan dengan Vivix

Rasa rendah diri, kecewa, tertekan. Mungkin itulah yang melanda hati pasangan yang belum dikurniakan cahayamata selepas bertahun-tahun melayari bahtera perkahwinan. Pastinya sedih dan terkilan jika ada saudara mara atau mertua yang seringkali menyindir menyatakan anda mandul atau kurang subur.

Janganlah bersedih atau putus harapan. Jadikan Usaha, doa dan tawakkal sebagai teman.

Salah satu cara usaha dengan rawatan alternative selain dapatkan rawatan doktor ialah dengan mengamalkan makanan yang berkhasiat. Anda pernah dengar VIVIX SHAKLEE?

Vivix boleh membantu meningkatkan dan membaiki masalah kesuburan bagi pasangan yang bermasalah. VIVIX BANTU MENINGKATKAN KESUBURAN 

Apa itu vivix? Vivix atau lebih popular dikenali sebagai sirap Shaklee kerana cecair vivix berwarna merah. Selepas Shaklee mengambil masa bertahun-tahun menjalankan kajian dan penyelidikan, maka terciptalah vivix, satu-satunya supplement di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. 

Ia mengandungi resveratrol yang sangat tinggi. Resveratrol ini penting untuk bertindak sebagai anti-oksidan yang kuat berbanding anti-oksidan yang lain.

Semakin tinggi anti oksidan maka semakin berkuranglah oksidan yang meroksakkan sel.

Fungsi resveratrol dalam vivix ialah melindungi telur yang belum atau hampir atau yang telah matang daripada dirosakkan oleh oksidan.

Apabila telur yang dilindungi ini selamat daripada menjadi rosak. Ia mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk hidup, membesar dan disenyawakan!. Vivix Shaklee mempunyai mempunyai salah satu mekanisme untuk memperbaiki sel-sel yang rosak atau abnormal. 
 

BAGAIMANA VIVIX BERTINDAK?
  • Immune booster (meningkatkan ketahanan) sel badan Tekanan biological yang kita alami disebabkan oleh makanan berlemak, dan gula berlebihan. Kajian klinikal membuktikan bahawa vivix boleh menumpulkan biological stress response yang menyebabkan penuaan sel.
  • Meningkatkan penghasilan tenaga. Tenaga yang mencukupi penting untuk menghasilkan sel yang sihat. Sama juga di dalam sel ovum dan spema. Penjanaan tenaga akan semakin berkurangan apabila usia semakin meningkat. Dalam kajian makmal, ramuan utama dalam vivix mampu meningkatkan penghasilan tenaga pada peringkat sel.
  • Melindungi dan membaiki sel. Sel kita akan diserang oleh radikal bebas yang boleh mengganggu struktur DNA sel setiap hari. Kajian membuktikan ramuan yang terdapat di dalam vivix boleh melindungi dan membaiki DNA sel.
  • Menghalang pembentukan protin AGE. Penimbunan protin AGE dalam sel badan berpunca daripada makanan yang mempunyai kandungan gula. Protin AGE ini ialah sisa makanan dalam sel. Apabila sisa makanan sel dalam badan terlalu banyak, iai akan mengganggu fungsi sel, tisu dan organ kita.

Kajian klinikal terhadap vivix telah membuktikan dapat memperlahankan pembentukan protin AGE yang boleh menyebabkan kerosakna sel.
Jom kita tengok, apa kata mereka tentang VIVIX:

 
**Testimoni 1

**Testimoni 2

Jadi tunggu apa lagi. Jom berikhtiar dengan vivix!
Hubungi saya untuk konsultansi percuma!

Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 987151 ]
♥ SMS/WhatsApp : 01123643327
♥ fbfanpage: santaivitaminNo comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...