Keupayaan Gentle Deep Foaming Cleanser Bersihkan Wajah dengan Luar Biasa


Mungkin ramai tak tahu, selain vitamin dan supplement, Shaklee juga hasilkan bermacam-macam produk kesihatan yang lain. 

Contohnya sabun basuh, penapis air mudah alih, cecair pencuci pinggan, krim untuk kulit, set penjagaan muka dan lain-lain.


Tetapi disini saya nak highlightkan tentang PENCUCI MUKA NUTRIWHITE SHAKLEE.




Kenapa ramai sangat yang suka Gentle Deep Foaming Cleanser ni?

Membersihkan muka, merupakan langkah yang pertama dalam pejagaan kulit muka. Jadi kita perlulah memilih pembersih muka yang selamat dan sesuai dengan kulit muka masing-masing.

  • Seperti namanya gentle – lembut, ia membersih dengan sangat lembut sekalipun di bahagian sekitar mata
  • Tak membuatkan kulit pedih dan kering selepas dicuci
  • Dihasilkan daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan terpilih tanpa kandungan bahan kimia berbahaya yang merengsakan kulit
  • Bahan-bahannya terdiri daripada rumpai laut menanggalkan kotoran, menyingkirkan sel-sel kulit mati dan menegangkan kulit
  • Alga hijau melembapkan kulit dan membersih jauh ke dalam liang-liang kulit untuk menghapusknan toksin
  • Strawberi begonia mencerahkan dan meratakan tona kulit
  • Tak mengandungi bahan pewangi ( yang mana boleh merengsakan kulit yang sensitive)

Walaupun hanya sedikit sahaja digunakan , ia mampu menghasilkan buih yang banyak dan halus serta lembut. Sangat menjimatkan!

Sebab itulah satu tiub boleh bertahan lebih kurang 9 bulan dengan penggunaan dua kali sehari sahaja.

Sebab tu pencuci muka nutriwhite ni memang Win di hati pengguna kan.
nak dapatkan pencuci wajah yang luarbiasa ni?. pm saya k..

Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 987151 ]
♥ SMS/WhatsApp : 01123643327


No comments:

Post a Comment

Cara Mudah Hamil untuk Wanita yang Mengalami PCOS

Mengalami PCOS atau Sindrome Ovari Polikistik amat menggerunkan lebih-lebih lagi kepada wanita. Tunggu dulu, sebenarnya PCOS bukanlah berma...