Kenapa Vitamin C Shaklee Berbeza dengan Vitamin C lain




Ada orang bertanya vitamin c Shaklee xde ke yang 1000mg?saya tengok vitamin c yang lain ade je yang 1000mg.

Memang bagus dan sangat hebat vitamin c 1000mg. saya faham semua orang nak cantik cepat, nak cerah cepat nak telan 1000mg terus.

Jom kita ingat balik sifat vitamin c. vitamin c vitamin larut air. Bila kita makan vitamin c, badan akan serap apa yang sempat dan diperlukan pada masa itu.

Yang lain-lain kemana?

Keluar/flush out ke dalam air kencing. Katakana kita beli vitamin c 1000mg dengan harga rm1..10 sen akan diserap ke dalam badan, lai 90 sen keluar ke dalam air kencing. Mahalkan air kencing tu. Boleh guna balik?. Mestilah tak kan?

Kenapa Shaklee menyediakan vitamin c 500mg?

Keistimewaan vitamin c Shaklee yang tak dapat ditandingi dengan vitamin c lain adalah dengan adanya kebolehan SISTEM SUSTAINED RELEASE. Apa faedahnya system ini?

Dengan system ini, hanya 100mg vitamin c akan dilepaskan dari tablet setiap 1 jam. Lapisan demi lapisan vitamin c diurai dan dilepaskan. Badan akan serap 100mg setiap sejam. Jadi satu tablet menyediakan 100mg selama 5 jam.

Katakana kita nka lebih vitamin c. nak kulit cantik atau pada msa yang sama kita kurang sihat, kita boleh ambil 2 tablet vitamin c setiap 5 jam. 200mg vitamin c akan dilepaskandalam badan kita selama 5 jam.

Hi3..cerdik tak vitamin c Shaklee?

Maka air kencing kita tak dela kaya dengan vitamin c. oleh itu marilah sama-sama kita buat pilihan yang bijak. Pastikan setiap nilai untuk wang anda.

Berapa harga sebiji vitamin c? tak sampai rm1 pun tuan tuan dan puan puan. Sebotol 180 tablet.

Lagi special estrak dari jagung, bukan dari oren. Oleh itu sesuai untuk semua dan tak perlu risau diserang gastrik.


Ada ditambah dengan BIOFLAVONOID. Penyerapan vitamin lebih efisyen.

Jadi apa tunggu lagi?...dapatkan Vitamin C anda sekarang! belum terlambat untuk mencuba demi kesihatan tubuh badan kita!

Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 987151 ]
♥ SMS/WhatsApp : 01123643327

No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...