Siapa Saya?Assalamualaikum wbt & Salam sejahtera,

Hi semua!

Harisatun Nida bt Abd Rashid. Saya juga adalah seorang pengedar berdaftar produk Shaklee. Ibu kepada seorang Puteri yang comel, Hasya Insyirah. Isteri kepada suami saya yang tercinta, Mohd Firdaus Bin Zainol. Bermastautin di Impian Putra, Kajang Selangor.

Pertamanya, saya ingin berkongsi dengan anda. Saya mula jatuh hati dengan produk Shaklee setelah menggunakanya untuk diri sendiri pada bulan Jun 2012. Saya bermula dengan Set Resdung/Alergi yang diperkenalkan oleh rakan facebook saya. 

Sehingga kini, saya adalah antara beribu-ribu pengguna yang berpuashati dengan produk Shaklee. Justeru, atas dasar ingin berkongsi tentang kebaikan dan manfaatnya, maka saya telah mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif produk ini.

Alhamdulillah! Saya telah menjadi pengedar berdaftar Shaklee secara aktif sejak Ogos 2011. Sebenarnya tidak susah untuk berkongsi dengan rakan-taulan dan saudara-mara kerana produk ini mempunyai reputasi yang bagus dan sudah diketahui umum. Sambutan dari kawan-kawan dan saudara-mara amat menggalakkan. 

Hakikatnya, apa yang penting bagi saya adalah saya dapat berkongsi sedikit ilmu dengan ramai orang di luar sana tentang penjagaan kesihatan dan yang paling penting semua pelanggan saya berpuashati, baik dari segi konsultasi sehinggalah ke servis penghantaran.

Saya berdoa agar rezeki saya bersama Shaklee akan terus dipermudahkan oleh Allah SWT. Ameen.
Sekiranya anda berminat dengan peluang menjana pendapatan secara online dari rumah, inilah peluang anda!


Shaklee tiada sebarang iklan di kaca televisyen atau radio. Tiada ‘banner’, ‘bunting’ atau ‘billboard’

Tiada penyanyi seseksi Jennifer Lopez atau pemain bolasepak sehebat Lionel Messi untuk membuat ‘endorsement’ tentang produk. Hakikatnya, kita semua adalah model dan ‘endorse’ produk Shaklee. Daripada Shaklee melaburkan jutaan ringgit kepada selebriti atau ahli sukan, Shaklee mengambil keputusan bijak untuk melaburkan semua duit itu untuk membayar semua pengedarnya yang gigih berusaha keras.

Justeru, dengan berbesar hatinya, saya ingin memberitahu semua para pelanggan terutamanya yang masih belum menjadi ahli, andainya anda berminat dan sedang mencari-cari pendapatan sampingan sama ada 2 angka, 3 angka hatta 6 angka sekalipun, JOM JOIN GROUP SAYA.

Adakah Kita Kena Keluarkan Modal Sebanyak RM20,000 Untuk Jadi Ahli Shaklee?

Tidak. Tidak. Sama sekali tidak.

Memadai dengan mendaftar sebagai ahli dengan yuran RM80.00 (Semenanjung) atau RM90.00 (Sabah & Sarawak).

Tidak perlu berhabis sehinggan ribuan ringgit kerana semua stok dibawah pengurusan Shaklee Malaysia. Kecuali, anda ingin beli sedikit stok dan simpan di rumah. TETAPI, tetap BUKAN RIBUAN RINGGIT, tak perlu BUAT PINJAMAN.

Paling penting, NO HEAD HUNTING.

KELAS? BIMBINGAN? TAK TAHU APA? TIADA PENGALAMAN?

Majoriti ahli di bawah kumpulan saya adalah para ibu (surirumah atau bekerja sepenuh masa). Jadi, memang tak dapat hendak menghadiri kelas siang atau malam. ‘Kelas’ kami adalah fleksibel. Semua ada di hujung jari. Hanya melalui alam maya. Tidak perlu berjumpa dan berbincang hingga sampai lewat malam. Kelas latihan fizikal juga disediakan atas permintaan ramai.

Sudah tentu semuanya bermula dari KOSONG. Sama seperti saya, tak tahu apa-apa pada mulanya. Oleh sebab itu, pentingnya ‘upline’. ‘Upline’ anda adalah MAK anda dalam organisasi saya, jurulatih anda, cikgu anda. Dalam organisasi kami, para mak diajar untuk bertanggungjwb kepada anak-anak yang INGIN BERJAYA.

LANGKAH SETERUSNYA

Setelah anda mendaftar di bawah pengedar anda, anda akan dimasukkan ke dalam group rahsia Facebook kami iaitu group Bonda E-Dagang. Itulah yang membezakan kami dengan kumpulan lain. GROUP KAMI DI FACEBOOK EKSLUSIF UNTUK MEREKA YANG TERPILIH SAHAJA! Jom! Group Bonda E-Dagang telah melahirkan ramai bakal-bakal jutawan.

Percayalah ‘MACAM MACAM ADA’ di dalam grup tersebut. Segala INFORMASI dan ILMU di dalam group diberi PERCUMA untuk ahli yang telah sah mendaftar dengan KAMI. Apa yang PASTI, anda tidak akan dibiarkan keseorangan. Anda ada ‘famili BONDA E-DAGANG di alam maya’ yang sama-sama membantu di kala susah senang.

Bagaimana hendak REGISTER?

Ada boleh daftar dengan 2 cara berikut:

o Jika anda ingin daftar sendiri. Anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee berdekatan. Anda perlu seorang penaja untuk daftar keahlian Shaklee. Anda boleh gunakan ID saya iaitu 987151 (Harisatun Nida bt Abd Rashid). Minta borang di kaunter dan isikan butirannya.

o Cara mudah adalah daftar secara online. Anda boleh isi borang keahlian dalam blog ini dan saya akan uruskannya dari A sampai Z.

Sebarang kemusykilan atau inginkan maklumat lanjut, sila hubungi saya di 011-23643327.

Untuk sebarang kemusykilan dan pertanyaan. Sila hubungi saya untuk konsultasi premium:

Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Harisatun Nida bt Abd Rashid (Nida)
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 987151 ]
♥ SMS/WhatsApp : 01123643327


No comments:

Post a Comment

Punca dan Cara Buang Angin Dalam Badan Paling Berkesan!

Badan rasa berangin, mula rasa loya, pening dan nak muntah. Tapi tersekat. Ia juga boleh menyebabkan perut kembung akibat daripada angin ya...